ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να δείτε τους ενεργούς αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ σε όλες τις κατηγορίες οι οποίοι: 1) Είτε έπιασαν τα όρια των Πανελληνίων αγώνων και δικαιούνται να συμμετάσχουν στα Πανελλήνια των κατηγοριών τους  είτε 2) Βρίσκονται κοντά στα όρια τα οποία πρέπει να προσπαθήσουν να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο για να έχουμε δικαίωμα να τους δηλώσουμε.
Παρακαλούνται οι κ.κ. προπονητές αλλά και οι αθλητές που πιθανά δεν υπολόγισα να επικοινωνήσουν μαζί μου (Κατσίκας Φώτιος) για κάθε πιθανή παράβλεψη ή λάθος. Τα όρια πρέπει να έχουν βεβαιωθεί σε επίσημους αγώνες μέχρι και την προηγούμενη Κυριακή από την ημέρα έναρξης του κάθε Πανελλήνιου πρωταθλήματος.
Ο σύλλογος έχει τη διάθεση να μεταφέρει τους αθλητές που βρίσκονται κοντά στα όρια σε γειτονικές πόλεις π.χ. Δράμα ΚΡΑΧΤΙΔΕΙΑ, για να προσπαθήσουν να πιάσουν τα όρια. Οι αθλητές που δεν έχουν τα όρια και είναι κοντά σε αυτά να επικοινωνήσουν με τους προπονητές τους και οι προπονητές με τον κ. Κατσίκα, για τη διευθέτηση του πιθανού ταξιδιού στη Δράμα, για αύριο Τετάρτη 11.6.14.
ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

print

Written by