Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ

Με ταξίδια αστραπή από Κύπρο – Θεσσαλονίκη και επιστροφή, ο Νίκανδρος Στυλιανού προσπαθεί να τα προλάβει όλα. Να είναι έτοιμος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδος της Κύπρου, να περάσει τα μαθήματά του στη Σχολή του (ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης) και να πετύχει για τον εαυτό του τους προπονητές του (Αποστολίδη Γιώργο και Κατσίκα Φώτη) και τους δικούς του, τις επιδόσεις που ΜΠΟΡΕΙ.

Το μόνο που θα προσθέσω για να ενισχύσω την άποψή μου ότι πλέον Ο Νίκανδρος είναι «για μεγάλα σαλόνια» είναι τούτο. Ακόμη και στις προπονήσεις (τόσο στη Κύπρο όσο και στη Θεσσαλονίκη) βάζει τα μεγάλα του κοντάρια, που είχε μόνο για τους αγώνες. Μάλιστα στη χθεσινή προπόνηση της Δευτέρας 16-06-14 με «Θεωρητικά πονεμένο πόδι» αφού στο τελευταίο άλμα της Παρασκευής 13-6-14 όταν αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε το νέο (παμπάλαιο) κοντάρι 5.10/84 για να ξέρουμε πως λειτουργεί, αυτό έσπασε στο πρώτο και μοναδικό άλμα του Νίκανδρου. Το ένα κομμάτι τον χτύπησε στην αριστερή κνήμη και στο γόνατο αλλά ευτυχώς τίποτε το σοβαρό.

Με αυτές τις συνθήκες έκανε άλματα για να είναι έτοιμος για τον μεθαυριανό του αγώνα 21-22 Ιουνίου, (ένα από αυτά βλέπετε στο βίντεο) και η μόνιμη γκρίνια του Νίκανδρου ήταν ότι δεν έχει σκληρότερο κοντάρι! Το μόνο που ευχόμαστε είναι η παραγγελία των κονταριών, που η ΚΟΕΑΣ διαβεβαιώνει ότι έκανε, είναι να έρθουν … έγκαιρα.

Και μια παρατήρηση προς την ΚΟΕΑΣ (μέσω της σελίδας μας) αφού όταν τους στέλνω e-mailδε λαμβάνω απάντηση. Ο κ. Στυλιανού ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να δώσει και μερικά μαθήματα από αυτά που χρωστάει. Δυστυχώς η ΚΟΕΑΣ δεν φρόντισε τουλάχιστον να ταξιδέψει από Θεσσαλονίκη στην πόλη Tbilisi, Georgia, όπου αγωνίζεται η Κύπρος και να επιστρέψει και πάλι Θεσσαλονίκη για να προλάβει να δώσει και τα μαθήματα. Ο Νίκανδρος ξαναπάει σήμερα Κύπρο και από εκεί με την αποστολή στη Γεωργία και επιστροφή πάλι μέσω Κύπρου. Με αυτή τη διαδρομή απλά δεν θα δώσει και πάλι τα μαθήματα που θα έδινε και που γιαυτό ήρθε από προχθές στη Θεσσαλονίκη.

Η ερώτησή μου προς την ΚΟΕΑΣ είναι.
Κύριοι ενδιαφέρεστε καθόλου και για το μέλλον του αθλητή, να περάσει τα μαθήματά του στη σχολή, ή για εσάς εκτός από την επίδοση στο άλμα επί κοντώ και το πόσους βαθμούς θα πάρει για την Κύπρο δεν σας ενδιαφέρει τίποτε άλλο;  Ο κ. Στυλιανού χάνει και αυτή την εξεταστική (τα όσα μαθήματα θα έδινε), και τα εξάμηνα προχωρούν.  Τα μαθήματα παραμένουν και το πτυχίο έτσι όπως τον έχουμε στριμώξει, γίνεται Γολγοθάς.

Πέρα από την επίδοση ας έχουμε και το νου μας για το μέλλον των αθλητών μας και όπου μπορούμε ας διευκολύνουμε την κατάσταση ξοδεύοντας μερικά λεπτά παραπάνω για τους αθλητές που έχουν και άλλες υποχρεώσεις. Το μόνο εύκολο είναι να λέμε «έλα στην Κύπρο για να ταξιδέψεις με την αποστολή» όταν και πιο φτηνά αλλά και χωρίς χάσιμο επί πλέον ημερών θα μπορούσε να τακτοποιηθεί το ταξίδι του από Θεσσαλονίκη.

Θέλω να δώ, πώς θα συμπεριφερθεί η ΚΟΑ και η ΚΟΕΑΣ στον «κάθε Νίκανδρο» όταν, εύχομαι μετά από πολλά χρόνια, θα σταματήσει να αγωνίζεται  για το Καλό της Κύπρου βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την  επαγγελματική του αποκατάσταση. Γεροί να είμαστε και μακάρι να μας διαψεύσετε και να φροντίσετε τους αθλητές σας που τώρα εξαιτίας σας χάνουν απανωτά τις εξεταστικές.

print

Written by