ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ «ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ»

Μπορεί για τους περισσότερους αθλητές η αγωνιστική χρονιά να έχει φτάσει στο τέλος της και αυτή τη στιγμή να χαλαρώνουν στο βουνό ή στη θάλασσα, για μερικούς όμως αθλητές ο αγώνας συνεχίζεται. Για τη φετινή χρονιά μένουν ακόμη τρεις διοργανώσεις στις οποίες περιμένουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό όσοι κατάφεραν να κερδίσουν το εισιτήριο για να συμμετάσχουν. Από τους αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ παραμένουν ετοιμοπόλεμοι οι : Νίκανδρος Στυλιανού και Γεώργιος Τριανταφύλλου.

Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
 
Ο Νίκανδρος έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί και στους Κοινοπολιτειακούς αγώνες (με την Κύπρο) και μάλιστα το άλμα επί κοντώ θα γίνει αύριο 1-8-14 στη Γλασκώβη.
Αμέσως μετά ο Νίκανδρος  θα αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει από τις 12-17 Αυγούστου στη Ζυρίχη (με την Κύπρο). Ευχόμαστε στον Νίκανδρο και το ν προπονητή του από την Κύπρο κ. Γιώργο Αποστολίδη που τον συνοδεύει, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ (Π) ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Στην πόλη Nanjing της Κίνας θα ταξιδέψει από τις 12 μέχρι τις 30 Αυγούστου ο Γιώργος Τριανταφύλλου για να αγωνιστεί στην σημαντικότερη για την κατηγορία του διοργάνωση των τελευταίων 4 χρόνων στους  2ους  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (Π).  Ο Γιώργος θα αγωνιστεί στις  22 Αυγούστου στον προκριματικό και ανάλογα με το αποτέλεσμα θα διεκδικήσει μία θέση στον Μεγάλο Τελικό ή στον Μικρό Τελικό που θα γίνουν στις 25-8-14.

Μετά το τέλος των Πανελληνίων αγώνων Π/Κ ο Γιώργος χαλάρωσε λίγο, έκανε μερικά μπανάκια ή ότι άλλο, και από σήμερα Πέμπτη 31-7-14 αρχίζει μια μίνι προετοιμασία μέχρι τις 12 Αυγούστου, που θα αναχωρήσουν για Κίνα από την Αθήνα. Από σήμερα και κάθε ημέρα στις 18:00 ο Γιώργος θα βρίσκεται στο Καυτανζόγλειο με τον προπονητή του για να ετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται για τον Μεγάλο αγώνα. Όσοι Φλώροι είσαστε κοντά, μπορείτε να έρχεστε για καμιά προπόνηση με τον Γιώργο για να τον κάνετε παρέα!

print

Written by