Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΕΙΝΑΙ «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ

Το ότι είμαστε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ αποδεικνύεται από τον τρόπο που λειτουργούμε.
Ο Αλέξανδρος Αφεντουλίδης αγωνίζονταν στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ των 246 χιλιομέτρων και όλη η οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ αγωνιούσε για το αν θα καταφέρει  να τερματίσει τα 246 χιλιόμετρα της διαδρομής από Αθήνα στη Σπάρτη. Το παλικάρι μας, τα κατάφερε, έφτασε στη Σπάρτη και ακουμπώντας το άγαλμα του Λεωνίδα, τελείωσε επιτυχώς τον ΑΓΩΝΑ. Μπράβο Αλέξανδρε, για μια ακόμη φορά νοιώθουμε υπερήφανοι που σε έχουμε στην «Οικογένεια».

Γονείς των αθλητών μας και φίλοι αποτελούν το Διοικητικό Συμβούλιο. Τρέχουν και νοιάζονται για να δημιουργήσουν τις καλύτερες συνθήκες ώστε να υποδεχτούμε και τα δικά σας παιδιά. Ο σύλλογος δεν είναι απρόσωπος είναι η κ. Κατερίνα, ο κ. Γιάννης, ο κ. Βαγγέλης , ο κ. Σωτήρης … μπορείτε να βρείτε τον οποιοδήποτε και να συζητήσετε μαζί τους για οποιοδήποτε θέμα.

Γονείς προσφέρουν, χωρίς να έχουν καμία υποχρέωση, ό,τι μπορούν για να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας.  Τελευταία προσφορά δύο εμπόδια για το αγώνισμα 3.000 με Φυσικά εμπόδια, από τον κ. Μπαλίδη Θεολόγο.

Ο κ. Μουρουδέλης Σωτήρης, Ταμίας του συλλόγου, μας παρέσυρε και βάλαμε όλοι ένα χεράκι για να είμαστε σίγουροι ότι τη Δευτέρα η αίθουσα θα φοράει «τα καλά» της για τον Αγιασμό. Με την ευκαιρία του Αγιασμού! η αίθουσα καθαρή και τακτοποιημένη. Θα είναι πανέτοιμη και καθαρή για να υποδεχτεί όλους  τους  αθλητές που χρησιμοποιούν την αίθουσα. Το μόνο που ζητάμε από όσους χρησιμοποιούν την αίθουσα είναι, τουλάχιστον να αναγνωρίζουν την εθελοντική μας προσπάθεια και να την διατηρούν καθαρή.

Τα φυτά που διατηρούμε στην αίθουσα για σχεδόν 10 χρόνια με φροντίδα των ανθρώπων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ έβαλαν και αυτά τα γιορτινά τους. Ο κ. Δούναβης Κωνσταντίνος κατέφθασε με τα ψαλίδια του και τον ψεκαστήρα του και έδωσε «ζωή» στα λουλούδια-φυτά που κοσμούν την αίθουσα.

Προπονητές και αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ βοήθησαν στην τακτοποίηση των οργάνων αλλά και στην καθαριότητα των στρωμάτων «με ατμό» !!! για να λειτουργούμε σε μια καθαρή αίθουσα χωρίς κίνδυνο για την υγεία των αθλητών που χρησιμοποιούν την αίθουσα.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΗΣ ΤΟΥ «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ»

print

Written by