ΑΓΙΑΣΜΟΣ & ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ «ΓΟΝΕΩΝ» ΔΕΥΤΕΡΑ 29.9.14

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ, μετά από συνεννόηση με τον αρμόδιο ιερέα (πατέρα Βαρνάβα), ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 19:10 με 19:30 θα γίνει ο καθιερωμένος ΑΓΙΑΣΜΟΣ του συλλόγου. Στον Αγιασμό παρακαλούνται να παραβρίσκονται όλοι οι αθλητές, οι προπονητές καθώς και οι γονείς -«συνοδοί» των παιδιών. Η προπόνηση εκείνη την ημέρα να ρυθμιστεί ανάλογα (από τους προπονητές των μεγάλων σε ηλικία αθλητών) ώστε να είναι δυνατή η παρουσία των αθλητών στον Αγιασμό.
Μετά το τέλος του Αγιασμού, οι προπονητές και οι αθλητές φεύγουν από την αίθουσα και συνεχίζουν με την προγραμματισμένη προπόνησή τους.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

Οι γονείς-συνοδοί, συγκεντρώνονται (στις  19:45), στην αίθουσα που θα τους υποδείξουμε, για μια ενημέρωση -εφ’ όλης της ύλης- εκ μέρους των μελών του Δ.Σ.  και εκπρόσωπο των προπονητών. Μετά το πέρας της ενημέρωσης θα απαντηθούν οι οποιεσδήποτε ερωτήσεις και θα καταγραφούν οι οποιεσδήποτε εισηγήσεις-προτάσεις εκ μέρους των γονέων και των συνοδών. Στόχος της συγκέντρωσης των γονέων-συνοδών είναι η γνωριμία (των μελών της Οικογένειας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ) και η επίλυση των μικρο-προβλημάτων που σχετίζονται με την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του συλλόγου.
Στη συγκέντρωση των γονέων – αποτελεί πλέον παράδοση- γίνονται κάθε χρόνο ουσιαστικές προτάσεις τις οποίες ο σύλλογος ακολουθεί γιαυτό και βελτιωνόμαστε. Μη διστάσετε να μας πείτε τη γνώμη σας για οποιοδήποτε θέμα κρίνετε ότι θα βοηθήσει στην ομαλότερη λειτουργία του συλλόγου.
Βάλτε μπροστά το καλό των παιδιών σας «μας» και κάντε τις προτάσεις σας.

print

Written by