ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΠΕΜΠΤΗ 2.10.14 ΣΤΗΝ «ΑΜΠΕΛΟ»

Το καθιερωμένο Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ πού γίνεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα), θα γίνει αύριο Πέμπτη 2.10.14 στις 21:30 στο Ουζερί-Ταβέρνα «Η ΑΜΠΕΛΟΣ» (Κωνσταντινοπολίτικα, τηλ. 2310 941021).

Τα θέματα που θα απασχολήσουν το Δ.Σ. είναι:   Προγραμματισμός εκδηλώσεων 2014-15, Ρύθμιση λεπτομερειών για την εκδρομή στο Χορτιάτη 12.10.14, Ενημέρωση, Προτάσεις.

Το Δ.Σ. του Οκτωβρίου θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα αφού στην παρέα μας θα βρίσκονται οι δύο (από τους τρείς), που με τον τερματισμό τους στο «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2014» ανέβασαν τον «ΑΣ ΡΗΓΑΣ» στα ουράνια. Παρόντες θα είναι ο Αλέξανδρος Αφεντουλίδης με τον κολλητό του Γιάννη Κούτρα (που είναι και μέλη του ΑΣ ΡΗΓΑΣ).

Μέχρι και το CNN ασχολείται με το ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ και τα επιτεύγματα των υπερ -αθλητών που συμμετέχουν. Τη φωτογραφία του Αλέξανδρου Αφεντουλίδη με τον κότινο Ελιάς μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ

Θα θέλαμε και τον τρίτο της παρέας Κ. Ευάγγελο Αναγνωστόπουλο που μένει στην Κατερίνη. (Κύριε Βαγγέλη μας, αν υπάρχει πρόβλημα μετακίνησης, την επιστροφή σου στην Κατερίνη -ότι ώρα και να είναι-  την αναλαμβάνει ο υπογράφων).

Με την ευκαιρία καλούμε, όποιο φίλο του συλλόγου θέλει να πιεί ένα ποτήρι κρασί μαζί μας και να συμμετάσχει στη συζήτηση επί των θεμάτων του Δ.Σ. , δηλαδή να γίνει μέλος «της Οικογένειας»,  να κοπιάσει -είναι ευπρόσδεκτος-.  Και για να μη νοιώθουν άσχημα, οι φίλοι του συλλόγου που θα θελήσουν νε έρθουν, τους πληροφορούμε ότι δεν θα υποχρεωθούν … (ρεφενέ πληρώνουμε)!

print

Written by