ΚΑΪΜΑΚΑΜΗΣ Β. – ΚΑΙ Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Το ότι ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ στα 15 χρόνια της ύπαρξής του, θα αποτελούσε σημείο αναφοράς ακόμη και σε βιβλία που καταγράφουν την ιστορία του αθλητισμού, όπως στο βιβλίο «Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ», δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε.
Με μοναδικό τρόπο, ο συγγραφέας του βιβλίου κ. Βασίλης Καϊμακάμης, κατάφερε να μας πει ότι τα ποσοστά συμμετοχής του  ΑΣ ΡΗΓΑΣ  -σε προσφορά στον αθλητισμό- είναι ξεχωριστά, τόσο που ο σύλλογος «κέρδισε το δικαίωμα» αναφοράς  στο βιβλίο του!

Όλοι όσοι στηρίζουμε αυτόν τον σύλλογο, που δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό να βαδίσει παράλληλα με τα «ιδεώδη του υγιούς αθλητισμού» (με τον όρο να δηλώνει οτιδήποτε θεωρείται «υποδειγματικό πρότυπο» ως ύπαρξη, ως δράση ακόμη και ηθικότητα), νοιώθουμε υπερήφανοι.

Νοιώθουμε ότι όχι μόνον δε ντροπιάσαμε το όνομα του κ. ΡΗΓΑ Ευσταθιάδη, (που επιλέξαμε να μας αντιπροσωπεύει) αλλά καταφέραμε με κινητήριο δύναμη τη δέσμευσή μας απέναντί του και απέναντι σε όλους τους αγνούς ανθρώπους του Αθλητισμού, να προσφέρουμε «το κάτι τις μας».

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, που το όλο σκηνικό ταίριαζε με τη φιλοσοφία και την προσωπικότητα του οικοδεσπότη (κ. Β. Καϊμακάμη), έγινε μία «υποδειγματική» παρουσίαση του βιβλίου του. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι η αίθουσα ήταν κατάμεστη. Κανένας από τους αναδέλφους, που κατάφεραν να πληροφορηθούν την εκδήλωση, δεν έλειπε. Υπήρχαν και άλλοι, που δυστυχώς δεν το πληροφορήθηκαν έγκαιρα και τώρα … «ποιός τους παρηγορεί», που έχασαν την ευκαιρία να φωνάξουν μαζί μας  το πόσο εκτιμούν τον κ. Καϊμακάμη αλλά και το έργο του (αυτά πάνε μαζί).

Κύριε Καϊμακάμη,
αγαπητέ φίλε Βασίλη, ξεχωριστέ και «αμετανόητε Γυμναστή», είσαι ένας από τους λίγους και ξεχωριστούς «Δασκάλους» που το όνομά τους αποτελεί πολύτιμη ψηφίδα και που όλες μαζί συνθέτουν το «απείρου κάλλους ψηφιδωτό» της ιστορίας του αθλητισμού» μας (κάτι ανάλογο με το απείρου κάλλους ψηφιδωτό της Αμφίπολης)!

Σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας της εκδήλωσης αλλά και της συγγραφής του βιβλίου το δικαιούται και η «δική μας» κ. Σοφία Γκοτζαμάμη, την οποία ο συγγραφέας τίμησε με τον καλύτερο τρόπο.

ΜΠΡΑΒΟ κ. Σοφία μας.

Οι άνθρωποι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, νοιώθουμε δικαιωμένοι και τυχεροί γιατί το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου αποτελείται από ξεχωριστούς ανθρώπους, που ο καθένας νοιάζεται και προσπαθεί για το καλύτερο του κάθε «μπόμπιρα», που οι γονείς του τον εμπιστεύτηκαν στα χέρια του συλλόγου μας.

print

Written by