Η ΕΚΔΡΟΜΗ: ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟ HOTEL & ΟΙ «ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ»

Γνωρίζετε ότι τηρούμε το «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους», γιαυτό ξεκαθαρίζουμε τα οικονομικά τα σχετικά με την εκδρομή.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

1) ΟΣΟΙ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΜΕ Ι.Χ. , καλά να πάθουμε, βάζουμε  το χέρι στην τσέπη,  γεμίζουμε το ρεζερβουάρ και όπου μας βγάλει. Δεν χρωστάμε σε κανέναν.

2) ΟΣΟΙ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ:  Εδώ θέλω καλούς λογαριασμούς.  Το ποσό που θα χρειαστούμε για τα πούλμαν (το πολύ 350 € το καθένα!) δεν θα το διαιρέσουμε με τα άτομα που θα ταξιδέψουν ΤΕΛΙΚΑ με τα πούλμαν αλλά με τα άτομα που είχαν δηλώσει ότι θα έρθουν και που για τον Α ή Β λόγο την τελευταία στιγμή άλλαξαν γνώμη και δεν ήρθαν.

Ορίζουμε ως ώρα και ημερομηνία ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ της δήλωσης την Πέμπτη 6.11.13 και μέχρι τις 22:00 (που ξεκινάει το Δ.Σ. και λαμβάνονται οι οριστικές αποφάσεις). 

Πιθανή ακύρωση της συμμετοχής στην εκδρομή (όσων ταξιδεύουν με το πούλμαν) πρέπει να γίνει είτε προφορικά (σε οποιονδήποτε προπονητή ή μέλος του Δ.Σ.), είτε με ΜΝΜ στο κινητό 6932626625 Κατσίκας Φ., είτε στο ε-μαιλ fotkatsi@phed.auth.gr  (όπου θα φαίνεται και η ώρα ακύρωσης).

Ξεκαθαρίζουμε ότι όποιος δεν έρθει, είτε χωρίς να ειδοποιήσει καθόλου, είτε να έχει ειδοποιήσει αλλά «αργά», θα   χρειαστεί να πληρώσει το αναλογούν ποσό για την μετακίνηση με το πούλμαν (πέρυσι πληρώσαμε γύρω στα 8 € το άτομο).

Όσοι ταξιδέψουν με Ι.Χ. από το Σάββατο, ορίζουμε σημείο συνάντησης την καφετέρια του Ξενοδοχείου και ώρα 19:00.

Παρακαλούνται ακόμη και όσοι δεν ταξιδεύουν με το πούλμαν, δεν έχουν διανυκτέρευση αλλά θα έτρωγαν μαζί μας, να μας ενημερώσουν για την πιθανή μη συμμετοχή τους την τελευταία στιγμή.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Επίσης όσοι δήλωσαν διανυκτέρευση και πιθανά να αλλάξουν γνώμη, θα πρέπει να ενημερώσουν το Ξενοδοχείο το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 14.11.14 στις 12:00 (οπότε δεν θα έχουν καμία χρέωση). Όποιος χωρίς να ενημερώσει είτε το Ξενοδοχείο είτε τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ (για να ενημερώσουμε εμείς το ξενοδοχείο) δεν ανταποκριθεί στην κράτηση του δωματίου θα επιβαρυνθεί τα όσα το Ξενοδοχείο μας ζητήσει για την κάθε περίπτωση. (Είμαστε στη μέση, μη μας εκθέσετε).

Τα στοιχεία του Ξενοδοχείου είναι: «ΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ», ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΟΖΑΝΗΣ τηλ. 2464049002 κ. Παναγιώτης.

ΦΑΓΗΤΟ

Για το Φαγητό θα περιμένουμε μέχρι την οριστική δήλωση (Τετάρτη βράδυ 23:00) και μετά θα κανονίσουμε το πού και πώς θα χωριστούμε για το φαγητό. Όπου και να φάμε οι τιμές θα έχουν κανονιστεί να είναι «ειδικές»  αλλά θα αφήσουμε την ευχέρεια επιλογής από το Μενού. Εκδρομή πηγαίνουμε δεν θα στερήσουμε την επιθυμία κανενός να φάει το κάτι άλλο και ας επιβαρυνθεί (1 ή 2) € παραπάνω.
Μετά τους αγώνες, και πριν από την πορεία μας στο Σκεπασμένο θα ξέρει ο καθένας σε ποια ταβέρνα θα φάει. Θα γίνει κλήρωση για το πού θα φάει το κάθε πούλμαν η κάθε παρέα.  Θα φροντίσουμε ώστε, στα πούλμαν αλλά και στο φαγητό, οι γνωστοί και οι μικρές παρέες να είναι μαζί (γιατί όλοι μαζί αν και θα είμαστε μια μεγάλη παρέα, δεν θα μπορέσουμε να εξυπηρετηθούμε κυρίως στο φαγητό).
Οι ταβέρνες που θα επιλέξουμε για φέτος θα είναι με τη σειρά προτεραιότητας, από εκείνες που μας ικανοποίησαν πέρυσι!!! Δυστυχώς κάποια ταβέρνα δεν “πήρε βαθμό προβιβάσιμο” πέρυσι!!! Ίσως την άλλη φορά!

Το ίδιο θα κάνουμε και του χρόνου, (θα πάμε όπου μας περιποιηθούν καλύτερα φέτος). 
«Σένα του λέω νυφ … να τ΄ακούει η πεθερά».
Επειδή ξέρω ότι τις γραμμές αυτές θα τις διαβάσουν και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι «Ταβερνιάρηδες στο Βελβεντό».
Είπαμε, από την αρχή: “Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους” και το τηρούμε, ακόμη και με τους παλιούς μας μαθητές που τώρα είναι επαγγελματίες.

print

Written by