Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΕΤΑΙ – Ο ΧΟΡΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Τώρα που ο σύλλογος απαρτίζεται από μεγάλο αριθμό αθλητών (σε Ακαδημίες, προαγωνιστική και Αγωνιστική ομάδα) και οι υποχρεώσεις μεγαλώνουν, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ οργανώνεται.
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε όσοι διαβάζετε αυτές τις γραμμές, ο αθλητισμός -ως κοινωνικό αγαθό- (που να τον στηρίζει η Πολιτεία), ανήκει στην ιστορία. Οι αθλητικοί σύλλογοι, που ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, πρέπει να τα βγάζουν πέρα μόνοι τους. Την “θεωρητική” στήριξη από την Πολιτεία δεν αξίζει ούτε να την αναφέρουμε. Ξεχάστε την οποιαδήποτε βοήθεια από Ομοσπονδίες και Ολυμπιακές Επιτροπές, όπως την έχουμε ξεχάσει και εμείς.

Πορευόμαστε με στόχο να είμαστε «αυτάρκεις», να μπορούμε να καλύπτουμε τα έξοδα του συλλόγου. Προσπαθούμε και σχεδόν τα καταφέρνουμε έχοντας στρέψει την προσοχή μας στους δύο βασικούς άξονες αυτών των περιπτώσεων: 1) Ελεγχόμενα έξοδα. 2) Προσπάθεια εξεύρεσης πόρων στήριξης.

Τα Ελεγχόμενα έξοδα, «μεταφράζονται» σε ελεγχόμενες αμοιβές των 11 προπονητών μας και περιορισμένες  δαπάνες στα λειτουργικά του συλλόγου (με την συνεισφορά των ανθρώπων του συλλόγου).

Στην εξεύρεση πόρων, έχουν στρατολογηθεί οι οικογένειες των αθλητών μας (με την μηνιαία συνδρομή), οι οποίοι είναι και ο βασικός οικονομικός αρωγός του συλλόγου.

Ο δεύτερος  μεγάλος αρωγός είναι οι φίλοι του συλλόγου που είτε ανήκουν στο Δ.Σ. είτε στους προπονητές είτε είναι γονείς των αθλητών μας, προσφέρουν το κατά δύναμη. Άλλος με τη μορφή ανώνυμης δωρεάς, άλλος με τη μορφή Χορηγίας και άλλοι σε οποιαδήποτε παρουσιαζόμενη ευκαιρία (Ημερολόγια, Χορηγίες, διάφορες προσφορές στο σύλλογο).

Θέλοντας να είμαστε «ΣΩΣΤΟΙ» απέναντι στους Φίλους μας προσπαθούμε.

Ο ΧΟΡΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ (που θα βρείτε σε link, στο τέλος ), είναι ένα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.
Θέλουμε να είμαστε ΣΩΣΤΟΙ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ προς όλους και ιδιαίτερα  σε όσους έχουν την καλοσύνη να θέλουν να μας βοηθήσουν. Κυρίως αυτοί πρέπει να ξέρουν τα πάντα, στο κάτω κάτω να μας βοηθήσουν τους ζητάμε αλλά, -τώρα που γίναμε πολλοί- μπορούμε και εμείς «κάτι» να τους προσφέρουμε.

Με τη δημοσιοποίηση του ΧΟΡΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ θέλουμε, αφενός μεν να ευχαριστήσουμε όλους όσους διετέλεσαν, μέχρι τώρα ΧΟΡΗΓΟΙ του συλλόγου και αφετέρου να απαντήσουμε στο “ΓΙΑΤΙ” και στο “ΠΩΣ” να γίνει κάποιος Χορηγός του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Ευχαριστούμε τους, μέχρι τώρα, διατελέσαντες ΧΟΡΗΓΟΥΣ που βοήθησαν το σύλλογο να “ριζώσει” και να “ανδρωθεί”.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ:

1) Τον κ. Γιώργο Γεωργιτσέλη που από την ίδρυση του συλλόγου προσφέρει ασταμάτητα είτε ανεπίσημα (τα πρώτα χρόνια) είτε (τα τελευταία χρόνια) ως «Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ χορηγός».

2) Τον κ. Ευστάθιο Ι. Κερασίδη, υπεύθυνο πωλήσεων ειδών αυτοκινήτου «MAKRA».

3) Τον κ. Παπαθανασίου Χαράλαμπο, ανταλλακτικά αυτοκινήτων «spareparts».

4) Τον κ. Κατσάλη Τιμόθεο, Μάρμαρα, οικοδομές.

5) Τον κ. Σολομωνίδη Βλαδίμηρο, (Μάρμαρα Γρανίτες)

6) Τον κ. Σολομωνίδη Θεόδωρο (Θείος),(Μάρμαρα).

7) Τον κ. Δρόσο Απόστολο (Μοκέτες – Χαλιά).

8) Τον κ. Κούτρα Ιωάννη, Πολιτικό Μηχανικό.

 Και Πολλούς Αλλους Φίλους, που βοήθησαν αλλά … ας με συγχωρέσουν, σταματάω εδώ.

Ο ΧΟΡΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ:  ΓΙΑΤΙ & ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

print

Written by