Νέα – Ανακοινώσεις – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με την κούρσα των 60μ. Εμπ (Α) ξεκινάει στις 13:00 η ημερίδα της Θεσσαλονίκης στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Στην κούρσα αυτή θα συναντηθούν δύο από τους καλύτερους εμποδιστές των Βαλκανίων, ο Κώστας Δουβαλίδης (ο καλύτερος Έλληνας εμποδιστής) και ο Μίλαν Τράικοβιτς (πρωταθλητής της Κύπρου). Οι δύο πρωταθλητές θα συναντηθούν στα υψηλά εμπόδια, σε μια προσπάθεια ο ένας να βοηθήσει τον άλλον για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Στο άλμα επί κοντώ θα αγωνιστεί και ο Νίκανδρος Στυλιανού, ο Θεοφάνης Μπέλος, ο Γιώργος Τριανταφύλλου και άλλοι μικρότεροι αθλητές μας.
Στο Μήκος και το Τριπλούν ο Σάκης Παπανικολάου και άλλοι.
Στη διπλανή φωτογραφία οι δύο πρωταθλητές της Κύπρου, ο Μίλαν Τράικοβιτς με τον κολλητό του Νίκανδρο Στυλιανού στην αίθουσα «ΚΩΣΤΑΣ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ».
Στυλιανού και Τράικοβιτς, έχουν ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο για αγώνες, εκπροσωπώντας την Κύπρο. Τους εύχομαι για πολλά χρόνια ακόμη να αγωνίζονται και να χαίρονται τη φιλία τους.
Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές που θα αγωνιστούν στις αυριανές ημερίδες ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
Ειδικά για τους αθλητές μας που θα αγωνιστούν και τους φιλοξενούμενους αθλητές της Κύπρου (με την παρέα τους), η οποιαδήποτε επιτυχία –φετινό ρεκόρ- (έστω και από έναν αθλητή), θα φέρει και τα ανάλογα … σουβλάκια, μετά τους αγώνες!
Να δω ποιός θα πάρει “το παιχνίδι” επάνω του….

print

Written by