ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – 9.3.2015


Από την Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου, που έγινε σήμερα Δευτέρα 9.3.2015 στην αίθουσα Τύπου του Καυτανζογλείου Σταδίου, προέκυψε και το Νέο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο για τη διετία 2015-2017. Μολονότι τα πάντα διεξήχθησαν με το γράμμα του νόμου, η διαδικασία της εκλογής του εννεαμελούς Δ.Σ. διευκολύνθηκε από τη δήλωση των δύο νέων μελών κ.κ. Γκιώση Βασιλείου και Σάββα Ηλιάδη ότι: Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων  «θα προτιμούσαν να βοηθήσουν το σύλλογο από τη θέση του αναπληρωματικού μέλους». Πράγματι, οι ψηφοφόροι έλαβαν υπόψη τους την επιθυμία των δύο νέων μελών και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής.


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ  ΕΚΛΟΓΩΝ


Μολονότι οι εκλεγέντες «άτυπα» καταρτίστηκαν σε Σώμα, όρισαν ως επίσημη ημέρα ανακοίνωσης της σύνθεσης του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου την Πέμπτη 12 Μαρτίου.
Για την Πέμπτη καθορίστηκε να γίνει το Δ.Σ. του Μαρτίου, το οποίο είχε αναβληθεί λόγω των εκλογών … σιγά μη το χάναμε!

Με κρασάκι, μεζεδάκια και γλυκά θα γιορταστεί η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου. Μέχρι την Πέμπτη ο σύλλογος διοικείται από το παλαιό Δ.Σ. κανονικά.

Στις διπλανές φωτογραφίες οι νεοεκλεγέντες:

1) στο Δ.Σ. και 2) τα δύο παρόντα μέλη που εξελέγησαν στην  Ε.Ε. (κ. Μπαλάσκα-Σολομωνίδου Αικατερίνη και κ. Παντακίδης Κώστας).


Ευχαριστούμε όσους παραβρέθηκαν στη Γενική Συνέλευση (ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ)  και βοήθησαν στη διαδικασία, γιατί χωρίς την παρουσία τους δεν θα λειτουργούσε ο σύλλογος. Όσο για τους -λίγους ευτυχώς- φίλους, που ποτέ δεν βρίσκουν χρόνο για συμμετοχή στα δρώμενα του συλλόγου ή τα θεωρούν δευτερευούσης σημασίας,  θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ο σύλλογός μας δεν είναι απρόσωπος…  

Όπως οι ενέργειες των ανθρώπων του συλλόγου έχουν επιπτώσεις στα παιδιά «μας» -γιαυτό και προσέχουμε-, έτσι και οι ενέργειες των γονέων των παιδιών «μας» έχουν επιπτώσεις στους ανθρώπους του συλλόγου γιαυτό και πρέπει να προσέχουν


print

Written by