Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ «ΝΤΥΝΕΙ» ΣΤΟΛΙΖΕΙ … ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ!

Τελικά είμαστε ευαίσθητος Λαός, ό,τι και να λέμε ό,τι και να κάνουμε έχουμε μέσα μας το «Φιλότιμο» και την αλληλεγγύη στις δύσκολες στιγμές. Για ακόμη μία φορά η πρωτοβουλία των ανθρώπων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ «έπιασε τόπο». Τα ρούχα που συγκεντρώσαμε «ως ΑΣ ΡΗΓΑΣ» πήγαν εκεί που πρέπει, εκεί που θα -πιάσουν τόπο- μόνα τους (τους δώσαμε λεφτά και πήραν ταξί).

Το μήνυμα των ανθρώπων που δέχτηκαν τα ρούχα και που με τη σειρά τους θα τα προωθήσουν εκεί που πρέπει -εκεί που θα πιάσουν τόπο- είναι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΜΠΡΑΒΟ!
σε όσους συνέβαλαν (με κάθε τρόπο) στο «ντύσιμο» των συνανθρώπων μας.

Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΣΤΗΝ «ΟΜΑΔΑ» ΤΟΥ

Γενικά η συνεισφορά του καθενός μας σε κάθε «παρέα» σε κάθε «υπηρεσία» έχει τρείς βαθμίδες:
1) Ο ΧΑΛΑΡΟΣ:  Δεν ανταποκρίνεται  πλήρως στις υποχρεώσεις του, συχνά πιάνεται να είναι «πίσω» ακόμη και στις βασικές του υποχρεώσεις.  Καλύπτεται από τους άλλους.
2) Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ:  Είναι τυπικός στις υποχρεώσεις του, φροντίζει να καλύπτει την κάθε λεπτομέρεια και να μη δίνει δικαιώματα.
3) Ο ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ :  Όχι μόνον καλύπτει  τις υποχρεώσεις του και δεν δίνει δικαιώματα, αλλά πάντα βρίσκει τρόπο και αφιερώνει χρόνο να κάνει το κάτι παραπάνω – να πάρει πρωτοβουλίες. Όταν δε αυτές οι πρωτοβουλίες «κινδυνεύουν να «μην  περάσουν», γιατί κάποιοι που πρέπει να δώσουν -μόνο το Ο.Κ.- τις βλέπουν «βουνό», αναλαμβάνει και την  υλοποίηση της πρότασης.
Είναι συνηθισμένο το φαινόμενο, «αυτός που έχει τις ιδέες να τις φορτώνεται κιόλας»! γιατί να διαφέρουμε εμείς;

Σίγουρα ο χρόνος που διαθέτει ο καθένας μας για την υλοποίηση των όποιων δραστηριοτήτων της ομάδος στην οποία ανήκουμε δεν είναι ο ίδιος. Για την εύρυθμη λειτουργία κάθε ομάδος τουλάχιστον πρέπει να το αναγνωρίζουμε· αυτό κάνω αυτή τη στιγμή.

Ο υπογράφων π.χ. δεν διέθεσε καθόλου χρόνο ούτε καν στο κουβάλημα ή στο φόρτωμα των συγκεντρωθέντων. Σίγουρα (δεν δώσαμε λεφτά στα ρούχα…  να πάρουν ταξί), κάποιοι ζορίστηκαν ακόμη και για να τα μεταφέρουν! 
Τους ζητούμε συγνώμη που είμασταν “ΧΑΛΑΡΟΙ”…  και τους ευχαριστούμε.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε: Τον  Ανδρίκο Χατζηδήμου, τον  Γρηγόρη Χατζηδήμου (οι γνωστοί «κομάντος» από τα Γιαννιτσά για όλες τις δουλειές), τον Θανάση Ρουσομάνη και τον Δημήτρη Σπυριδόπουλο, που επιστρατεύτηκαν την τελευταία στιγμή για να βοηθήσουν στη μεταφορά των ρούχων.

Στη φωτογραφία επάνω το «συνεργείο» παράδοσης των ρούχων αποτελούμενο από τους:  κ. Παπαδόπουλος Απόστολος μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων,  την κ. Γκοτζαμάνη Σοφία προπονήτρια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και τους  προαναφερθέντες εθελοντές. Επίσης στη φωτογραφία κάτω, φαίνεται και ο κ. Αθανάσιος  Ίδας,  που προσφέρει τις υπηρεσίες του εθελοντικά στον  Ιεραποστολικό σύνδεσμο και παρέλαβε τα ρούχα.

print

Written by