ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΕΡΡΕΣ – 23.4.2015

Πεταχτήκαμε στις Σέρρες για να συμπαρασταθούμε στα παιδιά του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (και όχι μόνον), που αγωνίστηκαν διεκδικώντας την πρόκρισή τους για τους τελικούς των Πανελληνίων αγώνων Λυκείων. Από τα παιδιά που είχαν προκριθεί από την Α φάση των αγώνων «αγωνίστηκαν» οι:

1) ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΑΡΚΕΛΛΑ-ΘΕΟΠΟΥΛΑ: Αγωνίστηκε στο άλμα επί κοντώ όπου με 3.20 ήταν 1η και συνεπώς προκρίθηκε αυτόματα για τους Τελικούς των Πανελληνίων Σχολικών 2015.

2) ΡΟΥΣΟΜΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΡΑΦΑΗΛ: Αγωνίστηκε στο άλμα επί κοντώ Λυκείων όπου με 4.00 ήταν 1ος και προκρίθηκε αυτόματα για τους Τελικούς των Πανελληνίων Σχολικών 2015.

3)  ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ: Επίσης αγωνίστηκε στο επί κοντώ μαθητών Λυκείων όπου με 3.90 (νέα ατομική επίδοση) ήταν 2ος. Με το 3.90 έχει πολλές πιθανότητες να περάσει στον Τελικό αφού εκτός από τους πρώτους των 7 ομίλων που προκρίνονται αυτόματα (αν έχουν πιάσει το όριο των 3.80) προκρίνονται και άλλοι 4 με τις καλύτερες επιδόσεις και την 12αδα των τελικών την συμπληρώνει και ένας μαθητής από την Κύπρο.

4) ΚΥΡΤΣΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. Αγωνίστηκε στη Δισκοβολία των μαθητών Λυκείων όπου με 42.04 ήταν 4ος. Η επίδοσή του είναι ικανοποιητική για τις προπονήσεις που έκανε και μάλιστα έπιασε και το όριο που είναι 42.00. Το όριο έπιασαν από τους 7 ομίλους 13 αθλητές και περνάνε οι 11 για τον τελικό μαζί με τον Κύπριο αθλητή. Ευχόμαστε να είναι και ο Κώστας.

5) Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ που είχε προκριθεί χωρίς αγώνα γιατί ήταν 1ος Πανελληνιονίκης των (Π) για το 2014, τελικά δεν αγωνίστηκε, δεν διεκδίκησε την πρόκρισή του για τους Πανελληνίους  για να μην επιβαρύνει το πόδι του.

Στις φωτογραφίες:
1η:   Θεοδωρίδου, Ρουσομάνης, Σολομωνίδης (γέμισε μετάλλια το Στάδιο!).
2η:   Οι 3 νικητές των μαθητών στο επί κοντώ: Σολομωνίδης Α., Ρουσομάνης Α., Κεφαλίδης Κ.
3η:   Οι νικητές του επί κοντώ με τον προπονητής τους .

Αργότερα Θα περάσουμε  και ΟΛΑ τα αποτελέσματα … ΟΤΑΝ τα μάθουμε.

Τα σημερινά άλματα στις Σέρρες των: Θεοδωρίδου Μαρκέλλα 3.20, Σολομωνίδης Απόστολος 3.90, Ρουσομάνης Αθανάσιος 4.00

print

Written by