Ο ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ «Ο. ΣΙΜΙΤΣΕΚ ΚΑΙ Μ. ΜΙΧΑΗΛ»

Ο κ. Ρήγας Ευσταθιάδης είναι Ισόβιος Επίτιμος Πρόεδρος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς αφού η διάθεση μας να Τιμήσουμε τον “Άνδρα”, μας ώθησε να δημιουργήσουμε Αθλητικό Σύλλογο, που φέρει το όνομά του «ΑΣ ΡΗΓΑΣ».
Σε πρόσφατη κουβέντα που είχαμε με τον κ. Ευσταθιάδη, που «κάλυψε» πολλές δεκαετίες, ακούστηκε από τον κ. Ρήγα το: «Νομίζω ότι ο ΟΤΤΟ ΣΙΜΙΤΣΕΚ δεν τιμήθηκε όπως του άξιζε». 
Με την κουβέντα να προχωράει και να φτάνει κάπου στη δεκαετία του 1950, το όνομα του Θεσσαλονικιού (του ΗΡΑΚΛΗ) πρωταθλητή του Τριπλούν και όχι μόνον, συναθλητή και φίλου του κ. Ρήγα, «Μιχαήλ Μιχαήλ», του προκάλεσε … ρίγη συγκίνησης…
Δεν θα μπορούσε το Δ.Σ., στο οποίο μεταφέρθηκε η άποψη του κ. Ρήγα, να μην ευαισθητοποιηθεί και να μη συναινέσει στην Τιμητική αναφορά των δύο επιφανών ανθρώπων του αθλητισμού στα ΣΤ΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ.
Παράλληλα με την αναφορά στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ  ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ, θα γίνει και αναφορά στη μνήμη και ιστορία του ΟΤΤΟ ΣΙΜΙΤΣΕΚ καθώς και στον εκλεκτό των εκλεκτών (ως άνθρωπο αλλά και ως αθλητή) τον ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΗΛ.
Το αγώνισμα της Σκυταλοδρομίας 4Χ400 θα αφιερωθεί στη μνήμη του Όττο Σίμιτσεκ και το αγώνισμα της 4Χ100 στη μνήμη του Μιχαήλ Μιχαήλ.

print

Written by