ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ… ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ «ΚΩΣΤΑΣ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ»

Δεν περνάει από το μυαλό μας να παραμελήσουμε τους χώρους που βρισκόμαστε καθημερινά και φιλοξενούν τόσο εμάς όσο και τους αθλητές όλων των συλλόγων. Τι σημασία έχει που κάποιοι  διαμαρτύρονται συνεχώς για το οτιδήποτε!  Είναι αυτοί που ποτέ δεν σήκωσαν μια βίδα από το πεσμένο εμπόδιο ή δεν πέταξαν ένα άδειο μπουκάλι νερό στον κάλαθο των αχρήστων. Πού να τους ζητήσεις να βοηθήσουν και στην καθαριότητα!!!  Έτσι έμαθαν έτσι ενεργούν, απλά τους «καταλαβαίνουμε» και … προχωράμε.

Δεν χάνουμε ευκαιρία να «οικονομήσουμε» το οτιδήποτε θα ομόρφαινε τους χώρους που χρησιμοποιούμε. Όποιος επισκεφτεί την αίθουσα του επί κοντώ θα βρει μέσα, πανό από όσες μεγάλες διοργανώσεις συμμετείχαν αθλητές του επί κοντώ. Τελευταίο πανό, που μπήκε στην αίθουσα και έδωσε χρώμα στον κατάλευκο τοίχο, το πανό από το 3ο Street Pole Vault. (Η φωτογραφία από την προχθεσινή τοποθέτησή του).

Φάτσα στο διάδρομο του επί κοντώ  βρίσκονται και ομορφαίνουν το χώρο, πανό από το 1o και το 2o Street Pole Vault καθώς και από το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων που έγινε στη Χιλή το 2000 και συμμετείχε ο Μάριος Ευαγγέλου. Επίσης πανό από την Κίνα ρη συμμετοχή του Δημήτρη Πατσουκάκη το 2006 αλλά και του Γιώργου Τριανταφύλλου το 2014. Τέλος η συμμετοχή σε πανό, από τους αγώνες του Νίκανδου Στυλιανού αλλά και του φίλου μας Μίλαν Τράικοβιτσ (110 εμπ. Κύπρος) είναι σημαντική.

Επίσης σε κάθε τοίχο, ανάμεσα στις κολόνες, υπάρχουν κορνίζες με κορυφαίους αθλητές του 2004, που αγοράσαμε πακέτο από την IAAF.

Τον διάδρομο του επί κοντώ ομορφαίνουν γλάστρες με λουλούδια, προσφορά φίλων της αιθούσης ΚΩΣΤΑΣ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ. Δεν φτάνουν αυτά … μέχρι και γεννητούρια! έχουμε στα λουλούδια που ομορφαίνουν την αίθουσα.

Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο και το δείχνουμε διαρκώς. Δεν ζητάμε από κανέναν να μας επαινέσει, το κάνουμε γιατί το νοιώθουμε.   Μας ενοχλεί όμως όταν κάποιοι-ες δεν βρίσκουν να πουν μια κουβέντα για το πώς εμφανίζεται έτσι η αίθουσα, που όλοι παραδέχονται ότι είναι η πιο προσεγμένη από όλες τις άλλες στο Καυτανζόγλειο.

Σε αυτούς, που δεν βλέπουν τίποτε το θετικό, χαρίζουμε το καινούριο «φύλλο του λουλουδιού», το οποίο φροντίζει εδώ και μήνες ο κ. Δούναβης Κωνσταντίνος, ο “Γεωπόνος” της αιθούσης, ένας μπαμπάς του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Ευχαριστούμε όλους όσους προσέχουν και φροντίζουν την αίθουσα. Ευχαριστούμε τους αθλητές και προπονητές που την χρησιμοποιούν. Μόνο μερικά μικρά λαθάκια βρίσκουμε σε όσους χρησιμοποιούν την αίθουσα και σιγά σιγά και αυτά δεν επαναλαμβάνονται.
Ευχαριστούμε τη διεύθυνση του Σταδίου, που φροντίζει να δίνει την εντολή στον άψογο υπάλληλο, υπεύθυνο για την καθαριότητα της αιθούσης.
Τέλος ευχαριστούμε τους ανθρώπους της Security που βοηθούν ακόμη και στο κρέμασμα του πανό.

print

Written by