Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΙΜΑ ΣΠΑΝΙΔΗ- ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ & ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ – ΜΑΖΙ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΙΔΗΣ: ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ

Τονίσαμε τόσες φορές, ας το ξαναγράψουμε για να μη μείνει ούτε ένας που να μην ξέρει γιατί  οι άνθρωποι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και όλοι οι  αγνοί φίλοι του στίβου και υποστηρικτές του συλλόγου, παθιάζονται όταν πρόκειται να ΤΙΜΗΣΟΥΝ Ανθρώπους.

Το να τιμούμε Ανθρώπους, που κατά κοινή ομολογία προσέφεραν  στον αθλητισμό, δεν πρέπει να περιορίζεται στα στενά πλαίσια της συλλογικής προτίμησης. Η οποιαδήποτε σύνδεση της Τιμητικής εκδήλωσης με στενά συλλογικά  πλαίσια μειώνει την προσφορά του Τιμώμενου. Δεν περνάει από το μυαλό μας ότι ονόματα όπως, (θα χρησιμοποιήσω μόνο τα ονόματα που γίνονται αγώνες προς Τιμήν τους αυτήν την εποχή, για να μην παρεξηγηθώ), ΣΠΑΝΙΔΗΣ- ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ & ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ μπορούν να αντιμετωπιστούν διαφορετικά. Δεν περνάει από το μυαλό μας ότι ο Ένας προσέφερε περισσότερα ή λιγότερα από τον Άλλον.

 Η προσφορά δε μετριέται σε «μονάδες προσφοράς». Είναι  «αύρα», που ξεχύνεται στον ορίζοντα από τις πράξεις των «ΜΕΓΑΛΩΝ» και γίνεται αντιληπτή μόνο σε όσους γνωρίζουν και εκτιμούν αυτό που αντιλαμβάνονται, με οποιαδήποτε αίσθησή τους.

Στο μυαλό του καθενός μας έρχονται και ξανάρχονται «ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ», προπονητές, παράγοντες, φίλοι  του αθλητισμού, συγγενείς κ.α. που ίσως δεν γίνονται αγώνες προς Τιμήν τους, αλλά ο καθένας μας έχει τους λόγους του να ΤΟΥΣ ΤΙΜΑ.

Στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, δεν περνάει από το μυαλό μας ότι θα μείνουμε αδρανείς στην εκδήλωση για τον ΚΩΣΤΑ ΣΠΑΝΙΔΗ, τον  ΝΙΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, τον ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ … και σταματάω εδώ, για να μην περάσουμε σε … «γλιστερά μονοπάτια».

ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΙΔΗΣ: ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ
(με τη σειρά των αγώνων που ακολουθούν στο Καυτανζόγλειο

23, 30 Μαΐου και 6 Ιουνίου, αντίστοιχα).

Νοιώθουμε μεγάλη χαρά, όταν ο κοινός στόχος, Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ, ενώνει όσους γνωρίζουν -τι σημαίνει προσφορά- μέσα από τον αθλητισμό.

Προτιμούμε να αναφέρουμε μόνον «τα θετικά» που προκύπτουν από την προσπάθεια όσων ξέρουν να ΤΙΜΟΥΝ και αφήνουμε τους άλλους…

Το να ΤΙΜΑΣ μπορείς να το κάνεις με χιλιάδες τρόπους. Ο καθένας μας έχει τη δική του φιλοσοφία και το δικό του τρόπο να λειτουργεί. Όλοι μας, όσοι νοιώθουμε την ανάγκη να παραδεχτούμε ότι κάποιοι στη ζωή τους υπήρξαν παραδείγματα προς μίμηση, έχουμε τον τρόπο μας να τους ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ.

Δεν ζητούμε από όλους να συντονιστούν στο ίδιο μήκος κύματος ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, απλά πιστεύουμε και θέλουμε να το τονίσουμε ότι:

 Όταν η θλίψη μοιραστεί με πολλούς γίνεται υποφερτή, από την άλλη όταν η ΧΑΡΑ μοιράζεται σε πολλούς … ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ.

Ας ενώσουμε ΟΛΟΙ τις δυνάμεις μας να ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ όπως αξίζει τους:

ΚΩΣΤΑ ΣΠΑΝΙΔΗ –  Σάββατο 23.5.15

ΝΙΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ – Σάββατο 30.5.15

ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ – Σάββατο 6.6.15

Με Τιμή

Για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Κατσίκας Φώτιος

print

Written by