ΛΑΜΠΡΑ ΤΑ ΣΠΑΝΙΔΕΙΑ 2015 – ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σε γιορτή των Ρίψεων εξελίχθηκε ο αγώνας στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΣΠΑΝΙΔΗ.
Συγχαίρουμε όλους όσους προσπάθησαν «πραγματικά» και κουράστηκαν για να γίνει αυτός ο αγώνας αντάξιος της μνήμης του ΚΩΣΤΑ ΣΠΑΝΙΔΗ. Αφήνουμε ανοιχτή την κατηγορία των όσων «προσπάθησαν πραγματικά» έτσι ώστε όποιος κρίνει ότι ανήκει στην κατηγορία αυτή, να δικαιούται τα «εύσημα».
Μπράβο σας,  η μία βαριά υποχρέωση των ανθρώπων του Στίβου της Θεσσαλονίκης, της ΤΙΜΗΣ της ΜΝΗΜΗΣ των ΣΤΥΛΟΒΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ Αθλητισμού ΣΠΑΝΙΔΗ, ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ (με τη σειρά τέλεσης των αγώνων) «πέρασε» με τον καλύτερο τρόπο.

Η ΣΚΥΤΑΛΗ ΑΓΩΝΩΝ -ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ- ΣΠΑΝΙΔΗ- ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ-ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ
Τη σκυτάλη, πήραν ΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ το Σάββατο 30.5.15 και ο τερματισμός θα γίνει  με τα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ το Σάββατο 6.6.15.
Δεν θα σχολιάσουμε! τα αποτελέσματα απλά θα σας τα παραθέσουμε  όπως τα  βρήκαμε στην σελίδα stivoz.gr, στα οποία θα βρείτε πολύ αξιόλογες επιδόσεις.
Εξαίρεση θα γίνει για την υπέροχη βολή της Αναγνωστοπούλου στη Δισκοβολία 60.59, που ξανάφερε στις επιδόσεις της Δισκοβολίας (Γ) το 6 μπροστά, νούμερο που είχαμε να δούμε από την εποχή της Κελεσίδου, Βόγγολη, Τσικούνα κ.α.).
Συγχαρητήρια στο δίδυμο (Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου – Βάσω Παναγιωτοπούλου), όχι μόνο για την επίδοση αλλά και για ένα λόγο παραπάνω, διότι πολεμούν και μάχονται … ξεκομμένοι από την αγκαλιά του ΣΕΓΑΣ.
Αλήθεια! γιατί να αναγκάζεται η προπονήτρια να καλύπτει -σε στυλ στοιχήματος «αν περάσεις τα 60.00 μέτρα»…) τα όσα θα έπαιρνε η αθλήτρια από το Σχεδιασμό, αν η προπονήτριά της ήταν “σε συμφωνία” με τον ΣΕΓΑΣ;  

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ – ΤΑ ΣΠΑΝΙΔΕΙΑ 2015

print

Written by