Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΛΛΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ spikes ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα Κόλλια (η κόρη του Ηρακλή και της Ισαβέλλας) που τώρα ζει στη Γαλλία, σπουδάζει εκεί (στις 2 Ιουλίου υποστηρίζει το Διδακτορικό της) και εργάζεται εκεί, μας συγκινεί. Κάθε φορά που έρχεται για λίγο στη Θεσσαλονίκη θυμάται τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ και τους προπονητές της. Σήμερα κατέφθασε μαζί με τη μικρή της αδελφή, τη Μαργαρίτα, στο Καυτανζόγλειο με (3) τρία ζευγάρια spikes για μικρούς αθλητές. Τα Νούμερα  37, 38 και 39, τα χρώματα καταπληκτικά και η κατασκευή από την εταιρία στην οποία εργάζεται. Τα Spikes, που βλέπετε στη φωτογραφία, θα δοθούν ως έπαθλο εκεί που θα αποφασίσουν οι προπονητές των αθλητών της συγκεκριμένης ηλικίας.
Κατερινάκι μας, σε ευχαριστούμε.  Νοιώθουμε τόσο υπερήφανοι που πέρασες από την παρέα μας και μας θυμάσαι,  που νομίζουμε ότι σε αυτό τον τομέα μπορεί και να «καβαλήσαμε και το καλάμι».
Εσύ, μαζί με όλες τις ΑΧΩΝΕΥΤΕΣ ΚΑΙ τους ΑΧΩΝΕΥΤΟΥΣ, που κάποτε συναντήθηκαν οι δρόμοι μας στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, μας δίνετε κουράγιο και δύναμη να συνεχίζουμε να προσπαθούμε. Το τι καταφέρνουμε, δεν χρειάζεται να το συγκεκριμενοποιήσουμε.  Μια Κατερίνα, μια Θεο-Μαρία, μια Θεοδώρα, μια  …, ένας, …, μας φτάνετε για να πετάμε στα σύννεφα «καβάλα στο καλάμι  μας». ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

print

Written by