ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Πολλά έγιναν σήμερα Τρίτη, που σχετίζονται με το (grand Prix) 35α ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ,  που θα γίνουν αύριο Τετάρτη 27.5.15 στην ΕΔΕΣΣΑ. Τονίζω μόνον “το ρεζουμέ”, που έχει να κάνει με το Άλμα επί κοντώ (Α). 

Κάπου στο μεσημέρι ειδοποιήθηκαν οι σύλλογοι που δήλωσαν αθλητές του επί κοντώ, ότι “λόγω ακαταλληλότητας του στρώματος, το αγώνισμα δεν θα γίνει”.

Με σύντομες διαδικασίες το «ακατάλληλο στρώμα» τακτοποιήθηκε και το αγώνισμα θα γίνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Τουλάχιστον οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα ταξιδέψουν, όπως το είχαν προγραμματίσει.
Ο στόχος της ανακοίνωσης είναι να ενημερώσουμε τους άμεσα ενδιαφερόμενους συναδέλφους, οι οποίοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους αρμοδίους της ΕΔΕΣΣΑΣ για να «διασταυρώσουν» τη δική μας ανακοίνωση. Εφόσον θέλουν να αγωνιστούν προλαβαίνουν να «επανέλθουν». Τέλος καλό όλα καλά.

Μία φιλική συμβουλή για τον υπεύθυνο του σταδίου της ΕΔΕΣΣΑΣ.

Χρειάζεστε άμεσα ένα «κάλυμμα», για να προστατέψετε το στρώμα του επί κοντώ, που κοστίζει μία περιουσία. Αν ο υπεύθυνος «Φορέας» δεν διαθέτει το μικροποσό αυτό  (σε σύγκριση με την αξία του στρώματος), περίπου των 100 €, δεν μένει παρά να αρχίσω να … συγκεντρώνω χρήματα για να αγοράσει η ΕΔΕΣΣΑ κάλυμμα για το στρώμα του επί κοντώ.

1) Πρώτος ο υπογράφων,   προσφέρω 20 €, για την αγορά του καλύμματος!
(Όποιος φίλος συμφωνεί μαζί μου, ας στείλει και αυτός την προσφορά του)!!!

Είμαι σίγουρος ότι σε μια βδομάδα θα σας έχουμε τα χρήματα κ. υπέυθυνε.

Ναι!  το αναγνωρίζω είναι «έμμεσος εκβιασμός» για να ενδιαφερθείτε για το κάλυμμα. Όπως και να έχει το στρώμα πρέπει να προφυλαχτεί, για το καλό του αθλητισμού και ιδιάιτερα των αθλητών της περιοχής, και μόνον αυτό μας ενδιαφέρει.

Είτε μαζέψουμε εμείς τα χρήματα, είτε τα βρείτε από κάποιο κονδύλιο, είτε τα βάλετε οι ΕΔΕΣΣΑΙΟΙ από την τσέπη σας (γιατί όχι, σιγά το ποσόν, αρκεί να ενδιαφερθείτε) το αποτέλεσμα θα είναι ότι, για πολλά χρόνια θα μπορείτε να βάζετε και το επί κοντώ στους αγώνες, που με τόσο μεράκι διοργανώνετε εδώ και  πολλά χρόνια.

Μη μας αναγκάσετε, να σας στείλουμε χρήματα για να αγοράσετε κάλυμμα για το στρώμα του επί κοντώ. Δεν θα είναι καθόλου ενθαρρυντικό για τον αθλητισμό της ΕΔΕΣΣΑΣ.

Αυτή είναι η δική μου προσφορά στον αθλητισμό της ΕΔΕΣΣΑΣ. Γίνομαι «κακός» για κάποιους, τους οποίους ούτε καν γνωρίζω αλλά -ως συνήθως- αυτό δεν με απασχολεί καθόλου. Το κίνητρό μου μετράει και μόνον αυτό  με οδηγεί.
Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη, αν προσβάλω κάποιον, που πράγματι ενδιαφέρεται αλλά … «δεν μπορεί».

Σε αυτή την περίπτωση ας ακολουθήσουμε τη δική μου πρόταση -που μπορεί- να λύσει το πρόβλημα.

Με τιμή

Κατσίκας Φώτιος

print

Written by