ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2015 – Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Σιγά μην περιμέναμε να δούμε τα αποτελέσματα των αγώνων για να χαρακτηρίσουμε τους αγώνες που διοργανώνουμε στη μνήμη ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ  «ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ή ΟΧΙ».

Πώς είναι δυνατόν να μην είναι πετυχημένοι οι αγώνες από τη στιγμή που εβδομάδες πριν έχει κινητοποιηθεί όλος ο μηχανισμός του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και προετοιμάζει και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Στη σημερινή συγκέντρωση-τσεκάρισμα της προόδου των εργασιών, που ανέλαβε ο καθένας την προηγούμενη εβδομάδα, ήσαν παρόντες πάνω από 25 γονείς και μέλη του Δ.Σ. και που ο καθένας ανέλαβε και από ένα πόστο.   

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ – οι άνθρωποι που αποτελούν αυτήν την αθλητική οικογένεια, δεν εντυπωσιάζονται από τα μεγάλα ρεκόρ, δεν παθιάζονται με την ποιότητα των αθλητών που θα πάρουν μέρος, δεν στοχεύουν μόνο σε υψηλές επιδόσεις και καταρρίψεις ρεκόρ. Αγωνιστικές ευκαιρίες δίνουν σε αθλητές όλων των επιπέδων, από Μίνι και «Kids’ Athletics» μέχρι πρωταθλητές  Άνδρες και Γυναίκες.  Ψηλά και κατάφατσα (για να μην ξεχαστούμε) έχουμε το στόχο της εκδήλωσης, που με τόσο μεράκι προετοιμάζουμε.

Ο ΣΤΟΧΟΣ μας είναι να Τιμήσουμε αυτούς που χάραξαν τα αθλητικά μονοπάτια, στα οποία μπορούν τα παιδιά μας  να χαίρονται τον αθλητισμό και μέσα από αυτόν να παρακολουθούν καθημερινά, μαθήματα ποιοτικής ζωής. Συγκινούμαστε από κάθε προσπάθεια είτε αυτή είναι παγκοσμίου επιπέδου είτε είναι οικογενειακό ρεκόρ! Δεν έχουμε εμπλακεί στα γρανάζια της επίδοσης και των ρεκόρ για να προσεγγίσουμε την επιτυχία.

Είμαστε κατενθουσιασμένοι και χαιρόμαστε ήδη την επιτυχία μας, πριν ακόμη γίνουν οι αγώνες! Είμαστε σαν τον μαθητή που είναι καλά διαβασμένος και περιμένει την ώρα να αποδείξει ότι προετοιμάστηκε καλά. Τι να φοβηθεί! Για ποιο πράγμα να ανησυχήσει;

Δεν αγωνιούμε για το πόσοι και ποιοί θα αγωνιστούν στα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ.

Δεν αγωνιούμε για το αν η Ομοσπονδία μας θα «στηρίξει» και τους δικούς μας αγώνες (έστω και με την αθλοθέτηση ενός κυπέλλου)!

Δεν αγωνιούμε για το αν θα έρθει “κάποιος” να βοηθήσει και τη δική μας προσπάθεια.

Δεν μας “καίγεται καρφί”  αν δεν γίνουν υψηλές επιδόσεις. Αφήνουμε να ανησυχεί για τα ρεκόρ και τις υψηλές επιδόσεις ο ξεχωριστός Φίλος μας και Επίτιμο Μέλος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Νίκος  Μουρατίδης (παθιασμένος με το Στίβο, τις επιδόσεις και τα ρεκόρ)!

Όποιοι θέλουν να αγωνιστούν καλώς να κοπιάσουν, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Οι διοργανωτές και οι φίλοι μας, μαζί με όσους αγωνιστούν, θα έχουμε κάνει το καθήκον μας και το χρέος μας προς τους ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ, τους οποίους επιλέξαμε να Τιμήσουμε.

Βροντοφωνάζουμε ότι, στους  αγώνες που διοργανώνει ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ο στόχος είναι να Τιμήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη των ανθρώπων που επιλέξαμε να Τιμούμε και ότι αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με τα ρεκόρ και τις επιδόσεις. Τα ρεκόρ και τις υψηλές επιδόσεις τις αφήνουμε σε όσους τις έχουν ανάγκη για να πετύχουν το δικό τους στόχο.

Ο δικός μας στόχος είναι ΝΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ  των ανθρώπων, που με το παράδειγμά τους μας έδειξαν το πώς να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Δεν έχει καμία σημασία αν τελικά καταφέρουμε να γίνουμε εμείς καλύτεροι. Σημασία έχει ότι κάποιοι μας το δίδαξαν και αν τελικά δεν τα καταφέρουμε, υπόλογοι θα είμαστε εμείς.

Ακόμη και έτσι, Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ…

print

Written by