ΟΜΑΛΑ ΚΥΛΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΠΒ (ΠΟΛΥΑΘΛΑ) 30.5.15

Θα ήταν άδικο να μην αναγνωρίζουμε ποτέ τις πετυχημένες παρεμβολές του Τ.Σ. της Θεσσαλονίκης κ. Χρυσοστομίδη Χρήστου. Ομολογούμε ότι η εικόνα που αντικρίσαμε σήμερα το πρωί σους διασυλλογικούς ΠΠ/Β ήταν πολύ καλύτερη από πολλές παλαιότερες. Τόσο ο χωρισμός των Ομάδων ανά περιοχή όσο και ο χωρισμός σε γκρουπ  Α και Β των παιδιών σε κάποια αγωνίσματα διευκόλυναν τη διαδικασία και δεν είχαμε τις μαραθώνιες διαδικασίες των εκατοντάδων παιδιών.

Από την πλευρά των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ αγωνίστηκαν 15 αθλητές και αθλήτριες και περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα για να δώσουμε στους 2 καλύτερους (έναν από τα αγόρια και μία από τα κορίτσια) τα δύο ζευγάρια spikes,  που τους υποσχεθήκαμε. Τα αποτελέσματα των ΠΠ/Β θα τα έχουμε μάλλον την Τρίτη (λόγω αργίας της Δευτέρας ), οπότε τότε θα μάθουμε σε ποιους πάνε τα spikes.

Υπενθυμίζουμε ότι τα τρία ζεύγη spikes είναι προσφορά της αθλήτριας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, Αικατερίνης Κόλλια ή «CatherineKollias», που τώρα ζει και εργάζεται στη Γαλλία. Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρω ότι μετά το πολυτεχνείο (Πολιτικός Μηχανικός) συνέχισε στη Γαλλία τις μεταπτυχιακές της σπουδές και την Πέμπτη 2 Ιουλίου υποστηρίζει τη Διδακτορική της Διατριβή στη Γαλλία. Και … ξανά ΜΠΡΑΒΟ Κατερίνα μας.

ΧΑΘΗΚΕ- ΒΡΕΘΗΚΕ

Την ημέρα του Διασυλλογικού ΠΠ/Β (Πολύαθλα) 30-5-15 το πρωί, στο χώρο των ρίψεων, εκεί που ήταν τα ρούχα των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ «ξέμεινε» η φόρμα  που φαίνεται στη φωτογραφία. Όποιος το έχασε την ζητάει από τον κ. Χατζηλαζαρίδη Ιωάννη, προπονητή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Για να την πάρει, κάνει (σε δόσεις) 50 κάμψεις!!!
Ε! σιγά το δύσκολο!

 

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ

Μπράβο σε όλους, όσους αγωνίστηκαν.
Βρε αγόρια! για αγώνες πήγατε και το ρίξατε στον ύπνο!
Τυχεροί δωράκι από μένα 20 κάμψεις ο καθένας και 20 όποιος είχε την ιδέα για τη φωτογραφία!!!
Και για να μη ζηλεύουν τα κορίτσια, δωράκι και στα κορίτσια.  “ΟΛΑ” από 21! Τυχερές!!

ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΦΟΡΑΜΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Για τα τρία κορίτσια,  που δεν φορούσαν μπλουζάκι του συλλόγου. Όταν αγωνιζόμαστε είναι υποχρεωτικό (από την προκήρυξη) να φοράμε τη στολή του συλλόγου. Από τη στιγμή που όλοι οι αθλητές και αθλήτριες έχουν κόκκινο μπλουζάκι, το φορούν σε επίσημους αγώνες.  

ΟΛΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ σε επίσημους αγώνες με τις στολές των συλλόγων τους.

Αν κάποιο παιδί δεν έχει μπλουζάκι του συλλόγου ενημερώνει τον προπονητή του και παίρνει ένα ή και δύο μπλουζάκια, για να έχει να αλλάζει. (Το δεύτερο το πληρώνει στο κόστος).

Σε όσες-ους δεν φορούσαν το μπλουζάκι του συλλόγου… και άλλο δωράκι!

Ακόμη από 20! Τυχερές!!!

Το κυριότερο, να μην ξαναγίνει. Ακούτε … Αχώνευτες!

print

Written by