ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ «ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ» ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Αισθανόμαστε άσχημα όταν δεν μπορούμε να τα προλάβουμε όλα -ακόμη και τώρα που είμαστε …Νέοι- (δε θέλω σχόλια), πάντως προσπαθούμε.

Είμαστε από τους τυχερούς ανθρώπους.

Αν και κάποτε, κατατάσσαμε την αφεντομουτσουνάδα μας στην κατηγορία των ανθρώπων με «αγύριστο κεφάλι», ευτυχώς -έγκαιρα- καταλάβαμε ότι τα πάντα…, εξαρτώνται από την οπτική γωνία που τα βλέπεις. Παραμένουμε λοιπόν «αγύριστο κεφάλι» αλλά μάθαμε καλά την «κλίση επ΄αριστερά», «επί δεξιά» και τη «μεταβολή»! Λόγω ειδικότητας γίναμε ξεφτέρια σε επιλογή της καλύτερης οπτικής γωνίας για κάθε “θέμα”. Έτσι, μπορεί το κεφάλι να παραμένει «αγύριστο» η οπτική όμως γωνία με την οποία βλέπουμε τα «πράγματα» έχει πεδίο 360ο.

Ο χρόνος μας είναι πολύτιμος, τι μας έμεινε; άντε 30-40 χρόνια ακόμη!
Γιαυτό, βάλαμε ένα καλό φίλτρο στα όσα ερεθίσματα δεχόμαστε. Για αυτούς που κέρδισαν και κερδίζουν καθημερινά την εκτίμησή μας  “τα δίνουμε όλα”.  Για τους άλλους, που δεν κέρδισαν την εκτίμησή μας, «δεν μας καίγεται καρφί».  Ό,τι και να λένε ό,τι και να κάνουν δεν μας απασχολεί, για εμάς είναι ανύπαρκτοι. Κάποτε ξοδεύαμε πολύτιμο χρόνο και για όσους δεν τον άξιζαν, χαλιόμασταν και δίναμε αξία σε όσους δεν την είχαν.  Ευτυχώς ωριμάσαμε!  Είναι η οικονομία της ζωής, μόνον έτσι μπορεί ο καθένας μας να “τα δώσει ΟΛΑ”, εκεί που πρέπει, εκεί που “το αξίζουν”.

Δεν θα επεκταθούμε για να μη φωτογραφίσουμε πολλούς και για να μην «αγγίξουμε ευαίσθητες χορδές».  Θα φτάσουμε στο «δια ταύτα», που είναι -η χαρά που νοιώθουμε- όταν αξιωνόμαστε να παραστούμε σε σημαντικές στιγμές, των κάποτε «σπόρων», και που τώρα έχουν αρπάξει τη ζωή με τα στιβαρά τους χέρια  και βαδίζουν, ο καθένας πλέον με τη δική του οικογένεια.
Γάμοι,  βαφτίσια, και Γαμο-Βαφτίσια μαζί, είναι στην ημερήσια διάταξη.

ΧΤΙΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Γεωργιτσέλης Ευάγγελος και Αμαρυλλίς, του Γεωργίου και της Βερόνικας. 

Μέχρι και στα Χειμωνίδεια βοήθησαν. Στις φωτογραφίες τοποθετούν στη σωστή θέση τη ράμπα για τα κοντάρια του άλματος επί κοντώ. Την επόμενη ο μπαμπάς τους αγωνίστηκε στα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ (να το ακούν οι άλλοι) και ήταν υπέροχος, πέρασε το 3.70 και είχε υπέροχο άλμα στο 4.05 που όμως δεν πέρασε!

ΧΟΡΗΓΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΜΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Τι τον ήθελε τον αγώνα! Του στοίχησε 500 κάμψεις!
Αγωνίστηκε σε επίσημο αγώνα χωρίς να φοράει την επίσημη φανέλα του συλλόγου, όπου υπάρχει και ο λογότυπος του Χορηγού μας που είναι ο ΙΔΙΟΣ (ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ).
Όλα κιόλα οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

ΤΑ  ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ:

Σαραντάρης Μιχαήλ του Δημητρίου και της Βίκυς.
Κατσάλης Ιάσων-Μιχαήλ του Ευάγγελου και της Ρόουζ

Ετοιμάζεται ο αθλητής του 2030-40 και μάλιστα θα υπάρχει και κόντρα Κατσάλης Vs Σαραντάρης,  με προσθήκη στους διεκδικητές του τίτλου και άλλων πολλών γνωστών ονομάτων! (κούκλοι δεν επεκτείνομαι θα μας πάρει ώρες).

Τάνιος «Μπέμπης» (22.11.2014) του Δημητρίου και της Elise (αυτές τις ημέρες έρχεται από Αμερική οικογενειακώς). Καλώς να ορίσετε παιδιά.

Στη διπλανή φωτογραφία η φουρνιά των Κατσάλη, Σαραντάρη, Τάνιων,  Ευαγγελου, Κατσίκα Στ., Γαιτανίδης  … και όλων των άλλων παιδιών όταν ήταν “σπόροι”.

 

ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ  ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

Τα Βαφτίσια της ΣΟΦΙΑΣ ανεψιάς της κ. Γκοτζαμάνη Σοφίας στην Καστοριά. Κούκλα η Σοφία, όπως τα αδέλφια της Σταύρος και Ξένια.  
Να σας Ζήσουν.

print

Written by