2η ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ – ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΙΛΟΥΣ

ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΣΥΝΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Μπορεί στη χθεσινή προπόνηση που είχε στόχο τη ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΣΥΝΗ να  μην μπορέσαμε να βγάλουμε νικητή, όμως δεν έγινε το ίδιο και σήμερα. Από ένα πρόχειρο έλεγχο που έγινε στις τσάντες των παιδιών βγάλαμε νικητή. Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν γνωρίζουμε σε πιο γκρουπ ανήκουν οι παρακάτω τσάντες, αλλά χωρίς δισταγμό τους δίνουμε την πρώτη θέση. Περνάμε τις φωτογραφίες των τριών γκρουπ που τυχαία φωτογραφήσαμε και κρίνετε και εσείς.


Προσπάθησαν και τα άλλα γκρουπ αλλά όχι όσο έπρεπε. Το γκρουπ στο οποίο ανήκουν οι τσάντες (πρώτη φωτογραφία) δικαιούνται «δωράκι». Θα πρέπει στην επόμενη προπόνηση να το ζητήσουν (μέσω του προπονητή ή της προπονήτρια τους) από το συντάκτη του κειμένου, το δικαιούνται.

ΚΑΝΩ ΦΙΛΟΥΣ

Η 2η ημέρα προπόνησης … καλύτερη από την πρώτη. Πολλά τα νέα παιδιά, ακόμη περισσότερα τα παιδιά που συνεχίζουν από πέρυσι. Ο σημερινός στόχος ήταν να γνωρίζουν όλα τα παιδιά τουλάχιστον από 3 ονόματα των συναθλητών τους. Στα μικρά έγινε χαμός, μέχρι και κλαματάκια είχαμε από μερικά παιδιά που ήρθαν λίγο «μαζεμένα» και δεν συγκράτησαν τα ονόματα των συναθλητών τους. 
Μαμάδες, μη μας μαλώνετε, στόχος μας είναι τα παιδιά να κάνουν φίλους, έστω έναν δύο στην αρχή και στη συνέχεια να γίνουν όλοι μία παρέα. Μόνον τότε θα περνούν καλά και θ8α χαίρονται, που είναι ένας από τους στόχους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Βοηθήστε και εσείς να μάθουμε τα ονόματα δύο παιδιών, όλο και με κάποιο παιδί θα ταιριάσει καλύτερα ο κάθε μπόμπιρας ή η κάθε κούκλα.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΚΡΟΥΠ & ΚΥΚΛΩΝ

Είμαστε σε καλό δρόμο, σημειώνουμε τις ημέρες και ώρες που ταιριάζουν σε κάθε παιδί και την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσουμε τη σύνθεση των γκρουπ  αλλά  και τους κύκλους που θα λειτουργήσουν για κάθε γκρουπ.
Γονείς, βοηθήστε μας για να σας βοηθήσουμε. Όσο πιο γρήγορα μας δηλώσετε τον κύκλο που σας βολεύει τόσο πιο σύντομα θα ανακοινώσουμε την τελική σύνθεση των γκρουπ και Κύκλων.

print

Written by