Νέα – Ανακοινώσεις – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μας γράφει ο κ. Ν. Μουρατίδης:
«Φώτη καλημέρα & Καλό Μήνα!
Σου επισυνάπτω μια “ανάρτηση” για την Απώλεια του Νίκου Τσούγκου, μαζί με ιστορική (1956) αθλητική φωτογραφία του.

ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΓΓΕΛΜΑ – ΑΠΕΒΙΩΣΕ ο ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΓΚΟΣ,  εμβληματικός πρωταθλητής του ΗΡΑΚΛΗ Θεσσαλονίκης στο άλμα σε Ύψος, εξαιρετικά Επιτυχημένος Έφορος Στίβου του “Γηραιού” στις ένδοξες εποχές του ιστορικού Συλλόγου (με επικεφαλής προπονητή τον αλησμόνητο Νίκο Ζαχαριάδη) και μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ -επί Προεδρίας του Γιώργου Μαρσέλλου ! …
Ο Νίκος Τσούγκος ήταν γεννημένος το 1932 και είχε ατομικό ρεκόρ 1,86 μ. από το 1956 (στάδιο Έδεσσας – “Αλεξάνδρεια” Στίβου).
Οι Μακεδόνες φίλοι του Αθλητισμού λάτρευαν το Νίκο Τσούγκο!
Τον επισκεπτόμουν στο “ησυχαστήριό” του, όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια. Ήταν πατέρας του “υψίστα” (& προπονητή) Γιώργου Τσούγκου (είχε πηδήσει -19χρονος- 2,18 μ. το 1988) και της καθηγήτριας Φυσ. αγωγής Βίκυς Τσούγκου.
Το Νίκο Τσούγκο θα τον θυμόμαστε με αγάπη και απέραντη εκτίμηση !
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί (σήμερα) την 1η Οκτ. 2015 (ώρα 15.00) στα Κοιμητήρια (ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ) Θεσσαλονίκης.
Στη φωτογραφία του 1956 εικονίζεται ο Νίκος Τσούγκος -στο κέντρο του βάθρου- έχοντας στα δεξιά του το Γιώργο Μαρσέλλο & αριστερά του το Γιώργο Μπέλλο. Τα Έπαθλα απονέμει ο περίφημος προπονητής  Όττο Σίμιτσεκ.
Βαθειά θλιμμένος, Νίκος Μουρατίδης, 30-9-2015.

print

Written by