ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ

Σε συνεννόηση με τον διευθυντή του Σταδίου κ. Πέτρο Πετρίδη, την Τρίτη το πρωί θα μπει σκούπα στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ. Όμως η σκούπα δεν αρκεί για να καθαρίσει η αίθουσα. Όσες φορές αναφερθήκαμε σε ξαράχνιασμα και ξεσκόνισμα, πήραμε τη δικαιολογημένη απάντηση του διευθυντή «δεν έχω προσωπικό».

Έχοντας να διαλέξουμε μεταξύ του «δεν κάνουμε τίποτε»  και γυμναζόμαστε μέσα στις αράχνες και τις σκόνες,  και του «βάζουμε ένα χεράκι» και στην καθαριότητα, προτιμούμε το δεύτερο.

Εκτός από το ότι, όσοι χρησιμοποιούν την αίθουσα θα βρίσκονται σε ένα «καθαρό και υγιεινό περιβάλλον», θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά μας και προς την πλευρά της καθαριότητας των χώρων που χρησιμοποιούν. Σκοπός μας είναι  να μάθουν τα παιδιά μας να σέβονται και να φροντίζουν τους δημόσιους χώρους όπως και το σπίτι τους….
Έχουμε στο μυαλό μας και το παράδειγμα της Ιαπωνίας. http://fresheducation.gr/?p=6502
Εκεί βέβαια είναι Ιαπωνία, με άλλη φιλοσοφία και άλλα πιστεύω …

Όμως, επειδή δεν έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις, ίσως κάποιοι γονείς να μη συμφωνούν με τη δική μας φιλοσοφία (σεβαστό), γιαυτό και ενημερώνουμε τους γονείς ότι.  
Όποιος γονιός δεν θα ήθελε, να συμμετάσχει το παιδί του σε αυτή τη «δράση καθαριότητας», δεν έχει παρά να μας ενημερώσει έστω και μέσω του παιδιού του ή ακόμη και να έρθει λίγο νωρίτερα να τον/την παραλάβει.

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΑΡΑΧΝΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ:
Αύριο Δευτέρα 5.10.15, προς το τέλος της προπόνησης, τα γκρουπ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (και των άλλων συλλόγων, εφόσον το θελήσουν),  θα φροντίσουν για την προετοιμασία της αίθουσας, ώστε την Τρίτη το πρωί να μπει το συνεργείο για σκούπα.

Αφήνουμε τα «μικρά Ρηγάκια» (κ. Ελένη, Χριστίνα, Νικολέττα) απ’ έξω (δεν συμμετέχουν).

8:15-8:30 Ξαράχνιασμα: Γκρουπ κ. Γιάννη, κ. Στέλλας & Γκρουπ κ. Φαρμάκη

8:30-8:45 Ξεσκόνισμα: Γκρουπ κ. Σοφίας + Γκρουπ κ. Κοσμά.

8:50-9:00 Προετοιμασία για σκούπισμα (μάζεμα όλων των στρωμάτων και των οργάνων στην άκρη).  Αγωνιστικά γκρουπ: κ. Φώτη, Νίκου, Γιώργου.

print

Written by