Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ – ΤΗΝ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ & ΤΟ ΔΗΜΟ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ χρωστάει την όποια επιτυχία του,  στο ότι έμαθε από νωρίς να «ακούει». Ακούει τους πάντες. Από τον πλέον αρμόδιο φορέα του αθλητισμού, τον γνώστη γονέα ή κηδεμόνα, μέχρι … και τον μικρότερο αθλητή του. Ακούει, αξιολογεί διαμορφώνει άποψη και κινείται ανάλογα. Κανείς δεν έχασε ποτέ «ακούγοντας» και «βλέποντας».
Με αυτή τη νοοτροπία και ευελπιστώντας ότι οι αρμόδιοι του Καυτανζογλείου σταδίου και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης θα «ακούσουν», μπήκαμε στον κόπο να συγκεντρώσουμε ή και να διαμορφώσουμε τις προτάσεις των γονέων προς τους αρμοδίους της Επιτροπής διοίκησης του Καυτανζογλέιου και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
Εμείς νοιώθουμε ότι κάτι κάναμε, κάτι προσφέραμε σε όσους θα θελήσουν να διαμορφώσουν άποψη για το πώς πρέπει να κινηθούν για να διορθώσουν τα κακώς κείμενα. Ιδού τι προτείναμε και προτρέπουμε και όλους όσους έχουν κάτι να πουν να κάνουν το ίδιο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφιερώσετε ένα απόγευμα για να βάλετε σε τάξη τα όσα θέλετε να πείτε, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως, ίσως, κάποιοι να βαρεθούν και να τα διαβάσουν! Το γνωρίζουμε αλλά δεν μας ενδιαφέρει καθόλου. Εμείς νοιώθουμε ότι κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε.

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

Το ίδιο κάναμε και για την περίπτωση του σπασμένου παιχνιδιού «Ο Δίσκος με τα ελατήρια» στον «κήπο της άμμου», της παραλίας. Στείλαμε στο Δήμο την επιστολή μας μαζί και τις φωτογραφίες του σπασμένου ελατηρίου και περιμένουμε.
Το μόνο που θα κάνουμε σε λίγες ημέρες είναι να περάσουμε να ελέγξουμε το κατά πόσο πήραν στα σοβαρά τα όσα «μπήκαμε στον κόπο», εγγράφως και ενυπόγραφα να τους γνωστοποιήσαμε. Τον έλεγχο μπορείτε να τον κάνετε και εσείς αν βρεθείτε κοντά στο Μακεδονία παλλάς και πάτε στον “Κήπο της Άμμου”. Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

print

Written by