ΕΚΔΡΟΜΕΣ – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μην περιμένετε να περάσω σε λεπτομέρειες για την εκδρομή που διοργανώσαμε και έγινε αιτία να ξεχυθούν στο «βουνό» οι δεκάδες των οικογενειών των ανθρώπων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Την ιστορία θα την πω με λίγες λέξεις και ό,τι καταλάβετε.
Περάσαμε Φανταστικά, περπατήσαμε, μαζέψαμε κάστανα (πουλάω και κάστανο υπέροχο)! Ψήσαμε, τσιμπήσαμε!!! τα είπαμε, Χορέψαμε. Μας επισκέφτηκαν μηχανόβιοι! (χορηγός να σου πετύχει ο «Γεωργιτσέλης», ούτε μια βόλτα με τη μηχανή δεν μας πήγε)! Καθαρίσαμε ελέγξαμε το χώρο και εκεί που ετοιμαζόμασταν να φύγουμε και εμείς … άρχισε δεύτερος γύρος.
Ξαναβγήκαν τα γιαπράκια, οι πίτες και τα τσίπουρα. Ο λόγος;  … ψάξτε τις φωτογραφίες στο fbκαι μπορεί να τον καταλάβετε. Τέλος καλό, όλα υπέροχα.
Να σημειώσω μόνον τούτο. Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ανακάλυψε ένα νέο ταλέντο στην αντοχή. Δεν θα σας πούμε πολλά μη μας τον πάρει με μεταγραφή άλλος σύλλογος.
Το μόνο που σας λέμε είναι ότι στη σημερινή πορεία των 6 χιλιομέτρων, την οποία οδήγησε ο κ. Γιάννης Κούτρας, αντιπρόεδρος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, ήταν ο νικητής και μάλιστα με μεγάλη  διαφορά. Ήταν ο μόνος που δεν αρκέστηκε στα 6 χιλιόμετρα στο βουνό αλλά περπάτησε 10 χιλιόμετρα! και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ. Μέχρι και η Βεατρίκη .. μετά δυσκολίας ακολουθούσε! Μπράβο και συγχαρητήρια στο  ανερχόμενο αστέρι μας το οποίο ανακάλυψε ο κ. Φώτης Λαμπρόπουλος. Εύγε!
Σε άλλη ευκαιρία θα σας πούμε περισσότερα. Για σήμερα, να είστε καλά και να ετοιμαζόσαστε για την επόμενη εκδρομή (με Αγώνες), που θα γίνει στο Βελβεντό στις 15 Νοεμβρίου 2015.

print

Written by