ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ – 120 ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΩΝ & ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ.
Με το Λεωφορείο ταξιδεύουν 60 άτομα. ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ 60 ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
Το Λεωφορείο θα βρίσκεται από τις 07:30  στην εσοχή του πεζοδρομίου, μπροστά από το Καυτανζόγλειο, επί της Αγίου Δημητρίου, μπροστά στα «ΝΕΡΑ».
Το Λεωφορείο ΑΝΑΧΩΡΕΙ στις 08:01 προορισμός το Δημοτικό Στάδιο Βελβεντού. Όποιος έρχεται πρώτος κάθεται όπου θέλει. Οι τελευταίοι όπου βρουν! Το Λεωφορείο ταξιδεύει χωρίς στάση (για να είμαστε στην ώρα μας για τους αγώνες, εκτός εάν ο Οδηγός ή ο Αρχηγός αποφασίσουν διαφορετικά).
Αρχηγός της αποστολής ορίζεται ο κ. Γ. Παπαϊακώβου (6974457026) με υπαρχηγό την κ. Σ. Γκοτζαμάνη (6976350313). Σε περίπτωση κωλύματος της τελευταίας στιγμής, παρακαλούμε ενημερώστε τον Αρχηγό ή την υπαρχηγό για να μην ταλαιπωρείται ολόκληρο το λεωφορείο.
Σε περίπτωση που θα χρειαστείτε κάτι στο Βελβεντό, επικοινωνήστε με τον κ. Κατσίκα Φ. (6932626625) που από το μεσημέρι του Σαββάτου θα βρίσκεται εκεί, με αποστολή να δοκιμάσει  τα τσίπουρα!
Πάλι «θυσία» γίνεται για την «οικογένεια» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ο κ. Κατσίκας!
Με Ι.Χ. ταξιδεύουν 45 άτομα. Η ΛΙΣΤΑ όσων ταξιδεύουν με Ι.Χ.
43 Αθλητές αγωνίζονται στο Βελβεντό.
(Ίσως επιτραπεί η συμμετοχή και σε 2ο αγώνισμα). Θα αποφασίσουμε την ώρα των αγώνων ανάλογα με τη συμμετοχή.
4 Οικογένειες θα ταξιδέψουν από το Σάββατο και θα διανυκτερεύσουν στο Βελβεντό.
Φροντίστε να είστε έγκαιρα στο Βελβεντό όσοι θα έχετε και παιδιά που Αγωνίζονται. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. 
Αν κάποιος για τον Α ή Β λόγο καθυστερήσει δεν χρειάζεται να τρέχει για να προλάβει τους αγώνες λόγω γκρίνιας του μπόμπιρα. Θα κάνουμε ειδική σειρά για όποιον έρθει καθυστερημένα στο Βελβεντό και θα τρέξει με χρονόμετρο και κριτές κανονικά, το υπόσχομαι. Όχι βιασύνες…

print

Written by