ΠΡΟ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Η δύναμη του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι η συμμετοχή των γονέων στα δρώμενα του συλλόγου. Στις προπονήσεις, στους αγώνες, στις εκδρομές, στα BBQ, στις κοινωνικές δραστηριότητες (ρούχα, τρόφιμα) αλλά και σε πολλές άλλες δραστηριότητες,  γονείς και προσωπικό του συλλόγου ταυτίζονται.

Στα πλαίσια της ομαλής  συνεργασίας του ανθρώπινου δυναμικού του συλλόγου, ενημερώνουμε  γονείς και φίλους του συλλόγου, για τις προσεχείς δραστηριότητες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΡΟΥΧΩΝ (ΔΕΥΤΕΡΑ 30.11.15 – ΔΕΥΤΕΡΑ 7.12.15).  

Να ετοιμάζεστε. Τα ρούχα που πλέον  δεν χρησιμοποιείτε και σας πιάνουν τόπο στις ντουλάπες, «τακτοποιήστε τα» φέρτε τα στο σύλλογο και παραδώστε τα στους υπεύθυνους προπονητές.  Τα όσα συγκεντρωθούν θα τα παραδώσουμε και πάλι όπου μας υποδείξετε.
(
Υπεύθυνοι για τα ρούχα:  Αρχηγός ο Γεν. Γραμματέας κ. Τριανταφύλλου Ε., βοηθοί προπονητές:  κ. Χριστίνα, κ. Νικολέττα, κ. Φώτης)

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΔΕΥΤΕΡΑ 7.12.15 – ΔΕΥΤΕΡΑ 14.12.15).  

Βάλτε σε ένα σακουλάκι, τα όσα τρόφιμα -μακράς διάρκειας- θέλετε και στείλτε τα με το παιδί σας ή φέρτε τα μαζί στο σύλλογο, για να τα προωθήσουμε όπου υπάρχει ανάγκη. Υποδείξτε μας και το «φορέα» ίδρυμα, συσσίτιο, ενορία  ή … , που θέλετε να τα προωθήσουμε.
(Υπεύθυνοι για τα τρόφιμα: Αρχηγός ο Έφορος Στίβου κ. Σολομωνίδης Βλαδίμηρος, βοηθοί προπονητές: κ. Ελένη, κ. Στέλλα, κ. Νίκος).

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ  ΑΣ ΡΗΓΑΣ  (Δρόμοι ταχύτητας) Παρασκευή 11.12.15.  
Για όλα τα γκρουπ (ανά δύο προπονητές).

BBQ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ !  Παρασκευή 11.12.15  
Τελειώνοντας την προπόνηση, τα παιδιά αλλά και οι γονείς, παίρνουνε τα κάστανά τους και φεύγουν.
Στη φουφού Εθελοντές γονείς. Δεχόμαστε δηλώσεις εθελοντών.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ:  ΔΕΥΤΕΡΑ 21.12.2015 Θα μοιραστούν οι Φόρμες, οι οποίες πλέον παραγγέλθηκαν και θα χρεωθούν  (μικρές μεγάλες 25 €) τόσο κοστίζουν.
(Υπεύθυνοι:  Αρχηγός ο κ. Σταύρος Καρματζόγλου Έφορος Στίβου (Α), προπονητές: Γκοτζαμάνη Σοφία, Φαρμάκης Γεώργιος, Χατζιόπουλος Κοσμάς).

Ο κ. Γιώργος θα προσέχει τον κ. Γιάννη, που θα είναι … «πουλάκι»!

print

Written by