«ΚΑΣΤΑΝΟΓΙΟΡΤΗ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.12.15

Συναγερμός έχει σημάνει μεταξύ των ανθρώπων του ΑΣ  ΡΗΓΑΣ (γονέων μελών του Δ.Σ. προπονητών και φίλων του συλλόγου) για την «Καστανογιορτή» της Παρασκευής 11.12.15. Τώρα που το κρύο σφίγγει και γίνεται αισθητό, παρακαλέσαμε τους γονείς να μας ψήσουν κανένα κάστανο για να πάρουν τα παιδιά, αλλά και οι μεγάλοι,  μετά την προπόνηση και την Εσωτερική ημερίδα «Δρόμων Ταχύτητας και Επί κοντώ».

Καστανογιορτή πρώτη φορά κάνουμε και περιμένουμε να δούμε αν θα αποδειχθεί δυσκολότερο έργο από το BBQμε το παραδοσιακό σουβλάκι.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει άναμμα φωτιάς από τους προπονητές (Κατσίκας) κάπου στις 18:00 και όταν καταφτάσουν οι γονείς γίνεται παράδοση-παραλαβή και αρχίζει ο χορός του ψησίματος.
Λογαριάζουμε να ψήσουμε κάστανα για 200 άτομα! Όσοι γονείς θέλετε να ζεσταθείτε και να κάνετε παρέα στους μπροστάρηδες ψητάδες κοπιάστε … δε θα χάσετε.

Όσοι θέλουν ας κάνουν και το κουμάντο τους για κανένα κρασάκι, πάει με τα κάστανα!
Θα υπάρχουν μαχαίρια και με τις οδηγίες του «Αρχηγού  ψητά», θα χαράξουμε τα κάστανα (εκεί χρειάζονται χέρια) και μετά αρχίζει το ψήσιμο.
Ο κ. Δούναβης δήλωσε ότι έχει έναν παλιό Χρυσό οδηγό τον οποίο θα φέρει ώστε με τις σελίδες του να γίνουν τα χωνάκια για τα κάστανα!

Την αγορά του «Κάστανου» την ανέλαβε ο κ. Χατζιόπουλος Κοσμάς (για να μη μπερδευτούμε). Ζυγίζει ένα κιλό κάστανα, τα μετράει και κάνει τις πράξεις πόσα κιλά κάστανα θα αγοράσει για 200 άτομα (υπολογίζουμε 4-6 κάστανα στο κάθε παιδί, ανάλογα με το μέγεθος).

Όσο για το φάγωμα, όλοι θα βοηθήσουμε και αν δούμε και έχει πέραση μπορεί να το καθιερώσουμε. Αν δούμε ότι είμαστε λίγοι ή περισσότεροι από ότι υπολογίζουμε θα ρυθμίσουμε «τη μερίδα» ανάλογα.

Μία ψησταριά υπάρχει, δική μας αυτή τη φορά …

Εθελοντές για το ψήσιμο δήλωσαν οι συνήθεις ύποπτοι. Κάθε προσφορά για βοήθεια στην Καστανογιορτή και παρέα στους ψητάδες, ευπρόσδεκτη.

Το ψήσιμο θα γίνει έξω από το Κ-3,  στο χώρο που έγινε και το BBQ.
Παρακαλούμε τους εθελοντές ψητάδες κάπου στις 20:30 να είναι έτοιμοι.  Τα παιδιά θα αρχίσουν να φεύγουν από τις 20:30 μέχρι και τις 21:00 που θα φύγουν οι τελευταίοι.
Θα πρέπει να υπολογίζουμε ότι στις 21:30 πρέπει να έχουν μαζευτεί όλα και να έχουμε φύγει, για να μην καθυστερήσουμε τους υπαλλήλους του Σταδίου.

Αύριο θα ψάξουμε στο Praktiker μήπως βρούμε καμιά ειδική «Καστανιέρα»  για να γίνει ευκολότερο το ψήσιμο.

Συντονιστής για την Καστανογιορτή ο υπογράφων (Κατσίκας).
Ενημερώστε με αν και ποιά προεργασία χρειάζεται να γίνει (την  Πέμπτη) για να είμαστε έτοιμοι για το ψήσιμο την Παρασκευή το βράδυ. (Κάτι άκουσα ότι χρειάζονται τα κάστανα να “μουλιάσουν” για καμιά ώρα στο νερό και μετά να χαραχτούν. Εάν αυτά πρέπει να γίνουν από την προηγούμενη απλά ρίξτε μια ειδοποίηση και τα ετοιμάζουμε, αλλιώς τα ρυθμίζουμε την Παρασκευή.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

print

Written by