Νέα – Ανακοινώσεις – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πρόσφατα στη διαδικασία έγκρισης του Εσωτερικού κανονισμού από τη Γενική Συνέλευση και με αφορμή το μικρό αριθμό αθλητών που ξεχωρίζουν σε Πανελλήνιο επίπεδο και την ύπαρξη στο σύλλογο πολλών παιδιών που ίσως δεν είναι «γεννημένοι πρωταθλητές», ακούστηκε στη Γ.Σ. η ερώτηση «ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ;»
Το ρεζουμέ από τα όσα είπαμε στη Γενική Συνέλευση, τα οποία όμως ακούστηκαν μόνο στους λίγους! που ενδιαφέρονται και ήσαν παρόντες είναι: 
«Δεχόμαστε το οποιοδήποτε παιδί (ανεξαρτήτως αθλητικών προσόντων) που θέλει να γνωρίσει τον αθλητισμό και τα βοηθούμε να γνωρίσουν τα όσα ο αθλητισμός μπορεί να τους προσφέρει. Βέβαια στα παιδιά που ξεχωρίζουν (έχουν ξεχωριστά προσόντα αλλά και θέλουν να τα αξιοποιήσουν και προσπαθούν) τα βοηθούμε -με όλο μας το είναι- να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται».  
Όμως οι «πολυάσχολοι» γονείς, αυτοί που νομίζουν ότι χωρίς οι ίδιοι να ενδιαφέρονται ότι όλα θα γίνουν τέλεια από τους άλλους -ως δια μαγείας- δεν ξέρουν δεν άκουσαν τα όσα είχαμε να τους πούμε!

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ
Να μια «πάσα» από τον Βαγγέλη Σταματάκη που εκπροσώπησε επάξια το σύλλογο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου, για να μάθουν και όλοι οι φίλοι μας -τί είδους Πρωταθλητισμό- κάνουμε και ποια είναι η φιλοσοφία του συλλόγου, που ταυτίζεται απόλυτα με αυτή του …

print

Written by