ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ 2ος – ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ … «ΠΡΩΤΟΥΣ»

Ξεπέρασαν τους εαυτούς τους όσοι αγωνίστηκαν στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου του 2ου Ομίλου, όπου αγωνίζεται και ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Και μόνο η συμμετοχή όσων αγωνίστηκαν αξίζει τα συγχαρητήριά μας ανεξάρτητα επίδοσης. Για μια ακόμη φορά τονίζουμε ότι ο σύλλογος εκτιμά την προσπάθεια και τη διάθεση των αθλητών του να αγωνιστούν όταν ο σύλλογος το ζητάει. Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά όλους εκείνους που αγωνίστηκαν (Παπαγεωργίου Κώστας, Τριανταφύλλου Ναταλία) αλλά και όσους ήθελαν αλλά δικαιολογημένα (λόγω τραυματισμού (Μακρή Χρύσα) ή άλλης σοβαρής αιτίας (Μπέλος Θεοφάνης, Νίκανδρος Στυλιανού) δεν μπόρεσαν να είναι παρόντες.

Από τους παρόντες θα επαινέσουμε πρώτα όσους αγωνίστηκαν αλλά για διάφορους λόγους δεν πέτυχαν τις επιδόσεις που θα μπορούσαν. Θα είμαστε ειλικρινείς και θα τους πούμε ότι ο σύλλογος δε ζητάει από κανένα να κάνει θαύματα, τη διάθεσή τους ζητάει και σε αυτό τον τομέα όσοι αγωνίστηκαν την έδειξαν και την διατυμπάνισαν με το παραπάνω.

Βέβαια υπάρχουν και οι άλλοι που τα πήγαν αρκετά καλά, σε σχέση με τις προπονήσεις τους την τελευταία περίοδο και προσέφεραν στο σύλλογο (Σολομωνίδης Α. 3.80 κοντώ), και σε αυτούς αξίζουν τα συγχαρητήριά μας. (Δε χρησιμοποίησα όλα τα ονόματα στην αναφορά μου (100μ. Ματζιαρλή, Μαυρίδης, 400μ. Παπαχαρίσης, Μητσόπουλος, κ.α.) διότι δε γνωρίζουμε ακόμη τα αποτελέσματα και φοβούμαστε μήπως αδικήσουμε κάποιον. Αύριο θα συμπληρώσουμε την κάθε κατηγορία με τα ονόματα των συμμετεχόντων). Μέχρι τότε χαρείτε μερικές φωτογραφίες από τους σημερινούς αγώνες, στο τέλος του κειμένου)..

Συγχαίρουμε όσους βελτίωσαν τις επιδόσεις τους που είναι και το κυρίως ζητούμενο (Σπανός Μάριος 13.27 στο Τριπλούν, Δεληγεωργάκης Κώστας 10΄31”67 1ος στα 3000 Φ.Ε., Παναγιωτίδου Ευαγγελία 2.90 3η στο επί κοντώ).

Όμως υπάρχουν και αυτοί που τα κατάφεραν –σύμφωνα με το πνεύμα του διασυλλογικού- δηλαδή κατάφεραν να καταταγούν υψηλά στη λίστα των συμμετεχόντων με αποτέλεσμα να προσφέρουν στο σύλλογο σημαντικούς βαθμούς (ο λόγος για τον οποίο γίνονται οι διασυλλογικοί).  (Θεοδωρίδου Μαρκέλλα  1η  στο επί κοντώ με 3.30 (ισοφάριση ρεκόρ), Τριανταφύλλου Γιώργος 1ος Κοντώ με 4.70, Γεωργιτσέλης Γιώργος 2ος Κοντώ με 4.40)…

Όταν βέβαια καταφέρεις να τα συνδυάσεις όλα (ατομικό ρεκόρ, υψηλή επίδοση και κατάκτηση μεταλλίου τότε μιλάμε για την έκρηξη του ηφαιστείου που ακούει στο όνομα Γεωργιτσέλης.

Ο Γιώργος Γεωργιτσέλης από τα 17 του είχε 4.30 και για διάφορους λόγους δεν κατάφερε ποτέ να περάσει όσο θα μπορούσε. Τράβηξε το δρόμο του, έκανε οικογένεια (τρίτεκνος πλέον) αλλά ποτέ δεν απομακρύνθηκε από το σύλλογο και από αυτό που τον συγκινε,ί και ποτέ δεν παράτησε την προσπάθειά του να φτάσει εκεί που μπορεί. Σήμερα στα 35 του, μπροστά στα δύο του μεγαλύτερα παιδιά, που τα συνόδευε η μητέρα του, κατάφερε να κερδίσει τη δεύτερη θέση στο άλμα επί κοντώ ανδρών με επίδοση 4.40 που είναι ατομικό του ρεκόρ! (Έχασε μόνον από το συναθλητή του Τριανταφύλλου Γεώργιο που κέρδισε με 4.70 και βροντοφώναξε «παρών». Για τον Τριανταφύλλου αρχίζει η “συνέχεια του 2014” κάτι που μερικοί βιάστηκαν να πιστέψουν ότι δε θα υπάρξει. Τους ευχαριστούμε γιατί βιάστηκαν να μας ξεγράψουν…

Βέβαια με τέτοια «κερκίδα», τον Ευάγγελο και την Αμαρυλλίδα να φωνάζουν σε κάθε πετυχημένο άλμα «μπράβο Μπαμπά» ποιός δεν θα έκανε ρεκόρ! Φανταστείτε να ήταν παρούσα και η δεύτερη κούκλα του (το τρίτο παιδί) ε! τότε δεν τον σταματούσε τίποτε. Μπέλε Θεοφάνη! καλά που είσαι φαντάρος αγόρι μου, θα έχανες σήμερα από το Γεωργιτσέλη! Μέχρι και ο Νίκανδρος τα χρειάστηκε και «λούφαξε»!

 


    

    2ος Γεωργιτσέλης Γεώργιος 4.40, 1ος Τριανταφύλλου Γεώργιος 4.70


 

print

Written by