ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ»

όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει για να Τιμήσουμε και φέτος τη μνήμη του Κώστα Χειμωνίδη –όπως Του αξίζει- δεν έχει παρά να μας το δηλώσει.  Η δήλωση μπορεί να γίνει: 1) Με την παρουσία του στη συγκέντρωση των Εθελοντών (Γονέων, αθλητών, Φίλων, συγγενών, κ.α.) που θα γίνει αύριο Τετάρτη από τις 19:30 μέχρι και το τέλος της προπόνησης 21:00, στο χώρο μπροστά από το κυλικείο του Σταδίου.  

2) Με μήνυμα προς το σύλλογο και τους συντονιστές των αγώνων (Κατσίκας, Γκοτζαμάνη, Χατζιόπουλος  και … όλοι οι προπονητές ή τα Μέλη του Δ.Σ.).

Για τα δύο μέρη της εκδήλωσης θα χρειαστούμε:

Για το πρωινό πρόγραμμα των KIDSΕθελοντές για το στήσιμο και τακτοποίηση του αγωνιστικού χώρου:  (Κριτές, 8 σταθμοί των δύο κριτών για κάθε γκρουπ . 2Χ8=16 σταθμοί,  16 σταθμού Χ2 κριτές=32 Κριτές,  Γραμματεία αποτελεσμάτων ,  Εφόρους Τάξεως τακτοποίησης των παιδιών για την παρέλαση, Επιτροπή αποτελεσμάτων, Επιτροπή βαθμολογίας της παρέλασης, συντονιστές των δύο γκρουπ  των  KIDS, …κ.α.)

Κριτές και γραμματεία (4 άτομα) για το Επί κοντώ των ΠΠ/Β (επίδειξη).

Για το ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ των ΠΠ-ΠΚ/Α, (Α-Π), (Γ-Κ) θα έχουμε επίσημους Κριτές (μπορεί να είναι και αυτοί Εθελοντές!)

Για το Απογευματινό πρόγραμμα των αγώνων ΠΠ/Β θα χρειαστούμε:

Άτομα για την αίθουσα Κλήσεως (4 )που θα δέχονται τους αθλητές και θα τους γράφουν στα Πινάκια), Κριτές και βοηθούς για τα αγωνίσματα (60μ., Μήκος, Μπαλάκι, Ύψος, 1000μ.).  [2 συνεργεία Μήκους, Έφορο Δρόμων, 8 Χρονομέτρες, Αφέτη και βοηθούς Αφέτη, Κριτές αφίξεως (ίσως τους αντικαταστήσουμε με έναν Βιντεολήπτη που θα καταγράφει τους τερματισμούς), Κριτές στροφών, Εφόρους Τάξεως… βοηθούς για τα αναψυκτικά και νερά των παιδιών, Φωτογράφους, Απονομές, … κ.α.

Από ότι βλέπετε χρειάζονται χέρια και πόδια. Το πρωί θα πρέπει να διαχειριστούμε γύρο στα 35 ομάδες Χ 15 παιδιά η ομάδα = 425 παιδιά. Θα πρέπει να βάλουμε σε τάξη και διπλάσιο αριθμό γονέων και κηδεμόνων.

Σχεδόν το ίδιο θα γίνει και το απόγευμα. …

Όποιος μπορεί να βοηθήσει το Σάββατο 6.4.16 για να ζήσουν τα πιτσιρίκια, όσα ζουν οι μεγάλοι στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, είναι καλοδεχούμενος. Δίνοντας τη σωστή εικόνα των αγώνων στα παιδιά, αμέσως Τιμά και τη μνήμη του Κώστα Χειμωνίδη που είναι η «γενεσιουργός αιτία» της όλης εκδήλωσης.

Ελάτε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να Τιμήσουμε τον ΑΝΔΡΑ που μας «ενέπνευσε» και με τη σειρά μας, να διδάξουμε στις νέες γενιές το «ευ αγωνίζεσθαι»  και την «ευγενή άμιλλα». 

print

Written by