3.51 Η ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ – ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ “ΑΛΟΓΑ”

Τα «άλογα» της μηχανής της Μαρκέλλας Θεοδωρίδου ξεχύθηκαν στους δρόμους και «καλπάζουν». Μπορεί η διοργάνωση των ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ να κυριαρχεί αυτές τις ημέρες και η προσοχή μας να είναι στραμμένη στα οργανωτικά, όμως και να θέλεις να στραφείς αλλού, πλέον δεν μπορείς. Η Μαρκέλλα Θεοδωρίδου μια δύναμη πολλών «αλόγων» που μέχρι τώρα βρίσκονταν σε κατάσταση αναμονής, με το κοντάρι (μήκους 3.70) πήδησε 6-7 φορές 3.30 αλλά ως εκεί!

Τα είπαμε και τις προάλλες με την περίπτωση της «Μαύρης Τουλίπας” (DonKaralisdeFlores), ότι το επί κοντώ θέλει και  τα ανάλογα κοντάρια. Στην περίπτωση της Μαρκέλλας,  που «δε μασάει» στο να αλλάξει κοντάρια το θέμα ήταν ότι δεν είχαμε κοντάρια. Πήραμε ένα παλιό κοντάρι, (καμία σχέση με νορμάλ καταστάσεις) και το «μεταποιήσαμε» για τη Μαρκέλλα! Το θεριό που κρύβει μέσα της βρήκε διέξοδο. Προσαρμόστηκε στο κοντάρι στην προπόνηση και στα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ (πήρε την άδεια αλλά και τόλμησε να το δοκιμάσει… και το θεριό, τα κατάφερε. Όχι μόνον έκανε άλματα με το (παλιό μπορεί και 20 ετών!) κοντάρι αλλά κατάφερε να  ξεκολλήσει και από το 3.30.  Πέρασε στα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ το 3.35 που αποτελούσε  νέα ατομική της επίδοση. Το ένοιωσε! μπορώ και καλύτερα… και πήρε την απόφασή της.
– Να πάμε αύριο και στους Αμπελόκηπους να λάβουμε μέρος;
(Από την Τρίτη ήταν δηλωμένη! Δηλώθηκε ακριβώς με αυτό σκεπτικό. Αν καταφέρει να κάνει άλμα να έχει και μια δεύτερη ευκαιρία).
– Ο.Κ. ετοίμασε τα κοντάρια σου να τα φορτώσουμε και συνεννοήσου και με το “Γιώρκο”!

Σήμερα, για να μη το κουράζω, στους αγώνες που έγινα στη μνήμη του κ. Νίκου Κοτσίδη η Μαρκέλλα πέρασε με την 1η το 3.20, με την 1η  το 3,40 (ισοφάρισε το ρεκόρ (Κ) του ΑΣ ΡΗΓΑΣ της Δήμητρας Σολομωνίδου) και …  έχοντας νικήσει τον αγώνα βάζει τον πήχη στο 3.51 και το περνάει με τη 2η [νέο ρεκόρ (Κ) συλλόγου].  Συνεχίζει στα 3,61 όπου έχει καλά άλματα αλλά «ευτυχώς» ρίχνει τον πήχη τρείς φορές (το ευτυχώς, γιατί θα μας είχε τρελάνει).
Με την υπεύθυνη προπονήτρια των Ακαδημιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  κ. Σοφία Γκοτζαμάνη που είναι πανταχού παρούσα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ν. ΚΟΤΣΙΔΗΣ

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΛΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΚΕΛΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ στο 3.51

print

Written by