ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Τελευταίες οδηγίες για τους γονείς, που αφορούν στις Ακαδημίες στίβου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Μπαμπά ή Μαμά! ΔΙΑΛΕΞΕ  ΜΟΛΥΒΙ (προετοιμάσου) και έλα ενημερωμένος/η  να σχεδιάσουμε μαζί το πρόγραμμα του παιδιού σου. Για να ξέρεις «πού πατάς», εάν θελήσεις να φέρεις τον μπόμπιρά σου στις Ακαδημίες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις που αρχίζουν από : Ποιός, Πού, Πότε, Πώς, Γιατί, (εν συντομία).

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΠΟΙΟΣ

Παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν το Στίβο από 6! χρόνων  μέχρι και 11 χρόνων.

ΜΙΚΡΑ ΡΗΓΑΚΙΑ:  Τα παιδιά που είναι γεννημένα το (2009-2010).

ΜΕΓΑΛΑ ΡΗΓΑΚΙΑ:  Όσα παιδιά είναι γεννημένα (2006-2007-2008).

Ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών που θα προσέλθουν,  ίσως αργότερα χωρίσουμε τα γκρουπ σε μικρότερες ηλικιακές ομάδες (ανά δύο έτη).

 

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: 

Οι μεγαλύτεροι 2005-2004-2003-2002 …. ανήκουν σε άλλη κατηγορία, γιαυτό και τους ξεχωρίζουμε.  Η προσέλευση και αυτών των παιδιών, θα γίνεται τις ίδιες ημέρες και ώρες (βλέπετε ΠΟΤΕ).
Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα του γκρουπ στο οποίο θα ενταχθούν, ανάλογα με την ηλικία τους και τα προσόντα τους.

 

ΠΟΥ

Οι συναντήσεις -την πρώτη εβδομάδα- θα γίνονται  μπροστά από το κυλικείο του Καυτανζογλείου σταδίου (βλέπετε φωτογραφία).  
Οι προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα φορούν κόκκινα μπλουζάκια με το λογότυπο του συλλόγου στο στήθος και στην πλάτη, θα τους αναγνωρίσετε εύκολα από την … ομορφιά τους!!!

«Οι προπονητές να ετοιμάσουν καταστάσεις για τα νέα παιδιά και να ζητήσουν κάρτες με τα τηλέφωνα όλων των προπονητών. Να έχουν Ημερολόγια για τους νέους γονείς.»

Οι προπονήσεις θα γίνονται στο βοηθητικό στάδιο του Καυτανζογλείου, στο χώρο των Ρίψεων, στο Κεντρικό στάδιο, στο Κλειστό προπονητήριο (Ν. Ζαχαριάδης), στην κλειστή αίθουσα του άλματος επί κοντώ (Κ. Χειμωνίδης) καθώς και στους εσωτερικούς διαδρόμους του Κεντρικού Σταδίου αλλά και του Κλειστού προπονητηρίου.

 

ΠΟΤΕ

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Δευτερα 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 στις 19:00.  
Την ίδια ώρα (
στις 19:00) θα βρισκόμαστε εκεί για να υποδεχτούμε τους νέους αθλητές μας,  όλη την πρώτη εβδομάδα   (ΔΕ-ΤΕ-ΠΑ από τις 19:00-20:30)

Ο κύκλος που θα λειτουργήσει για τις Ακαδημίες, και για τα δύο ηλικιακά γκρουπ  (ΜΙΚΡΑ ΡΗΓΑΚΙΑ και ΜΕΓΑΛΑ ΡΗΓΑΚΙΑ), είναι :  (ΔΕ-ΤΕ-ΠΑ από τις 19:00-20:30)

 

ΠΩΣ

Σίγουρα τις πρώτες ημέρες θα χάνεται κάποιος χρόνος με τις απαραίτητες διευκρινήσεις και απαντήσεις στις ερωτήσεις των γονέων. {Γιαυτό γράφουμε αυτές τις γραμμές, για να απαντήσουμε στις συνήθεις ερωτήσεις, έτσι ώστε να είστε ενημερωμένοι τουλάχιστον για τα βασικά. Σε ό,τι άλλο προκύψει, απαντάμε επί τόπου.  

Από την πρώτη ημέρα το κάθε γκρουπ θα ακολουθήσει και το ανάλογο πρόγραμμα «προπόνησης» (σε παιγνιώδη μορφή στην αρχή), οπότε:

Τα παιδιά έρχονται με αθλητικά παπούτσια ένα σορτσάκι και ένα φανελάκι (ίσως και ένα 2ο μπλουζάκι να αλλάξει στο τέλος, αν ιδρώσει). Λόγω της ζέστης καλό θα είναι το κάθε παιδί να έχει και ένα μπουκαλάκι νερό (ή το παίρνετε από το κυλικείο).

 

ΓΙΑΤΙ

Θέλουμε τη συνεργασία των γονέων -κυρίως- για τις μικρές ηλικίες.

ΠΡΩΤΟ και ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: Να υπάρχει η έγκριση ΙΑΤΡΟΥ για τη συμμετοχή του σε αθλητικές δραστηριότητες. Καταλαβαίνετε ότι με την υγεία των παιδιών ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.

Γονείς, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ τους προπονητές του παιδιού σας για το οποιοδήποτε ξεχωριστό χαρακτηριστικό του παιδιού (υγείας, κινητικό ή συμπεριφοράς …)  έτσι ώστε να γνωρίζει ο προπονητής την κάθε ιδιαιτερότητα των παιδιών.

Τα παιδιά, σε αυτή την ηλικία, θέλουν να είναι στο ίδιο γκρουπ με τους φίλους τους ή τους συμμαθητές τους. Ζητήστε από τα παιδιά σας να συντονιστούν με τους φίλους τους και δηλώστε στον ίδιο ΚΥΚΛΟ, (έτσι θα γλυτώσουμε -και εσείς και εμείς- από την γκρίνια των «χωρισμένων φίλων»).

Ειδικές περιπτώσεις, που -λόγω ηλικίας- δύο φίλοι θα χωριστούν (στα ΜΙΚΡΑ και στα ΜΕΓΑΛΑ ΡΗΓΑΚΙΑ) μπορούν να ρυθμιστούν!  Ενημερώστε τους προπονητές εάν χωρίστηκαν «οι φίλοι» και θα το ρυθμίσουμε. (Η ρύθμιση θα γίνει εφόσον οι προπονητές κρίνουν ότι υπάρχει η δυνατότητα και από τους δύο να είναι στο ίδιο γκρουπ).

Σημ.:  Για τις συνδρομές και τα διάφορα, διαβάστε τα σχετικά άρθρα που βρίσκονται στη στήλη των γονέων. (Θα τα βρείτε όλα μαζί πατώντας στην πρώτη σελίδα – αριστερά- το σύνδεσμο Η ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ.

Ε! αν ακόμη έχετε ερωτήσεις, τα λέμε στο Στάδιο, καθημερινά από τη Δευτέρα 5.9.16 στις 19:00.

 

Θεσσαλονίκη 5.9.16
Για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ
Κατσίκας Φώτιος.

print

Written by