ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ & ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΙ

Είμαστε ένας από τους λίγους συλλόγους που δεν καταδεχτήκαμε να καθίσουμε στους πάγκους του Καυτανζογλείου για να προσελκύσουμε «νέους πελάτες».
Είμαστε τόσο συνειδητοποιημένοι στο τι «ψάχνουμε» μέσα από το σύλλογο που κανένας και για κανένα λόγο δε μπορεί να μας το πάρει, να μας το εμποδίσει, να μας το στερήσει. Δεν είναι το κέρδος δεν είναι η ανάγκη να αποδείξουμε κάτι. Θέλουμε να παραμείνουμε δραστήριοι στον τομέα που γνωρίζουμε και αγαπάμε. Θέλουμε τις όποιες γνώσεις αποκτήσαμε σπουδάζοντας, τις όποιες εμπειρίες αποκτήσαμε διδάσκοντας τον Κλασικό αθλητισμό στους τωρινούς συναδέλφους μας και συναναστρεφόμενοι όλη μας τη ζωή με «παιδαράδες», να τις μεταφέρουμε στην επόμενη γενιά, μέσα από το υπέροχο ταξίδι που ακούει στο όνομα Αθλητισμός.
Ιδρώνουμε καθημερινά για να κρατήσουμε υψηλά σε εκτίμηση το όνομα που δώσαμε στο σύλλογό μας «ΑΣ ΡΗΓΑΣ».

Με το όνομα αυτό Τιμούμε τον κ. Ρήγα Ευσταθιάδη και με τίποτε και για κανέναν δε σκοπεύουμε να παρεκκλίνουμε έστω και χιλιοστό από το στόχο μας.
Με την ευκαιρία, θα ήθελα να περάσω τις φωτογραφίες των νέων παιδιών μας έτσι για να τους βλέπουμε και να τους χαιρόμαστε. Τα γκρουπ των νέων αθλητών αρχίζουν να μας δείχνουν την κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθούμε. Όπου υπάρχουν πολλά παιδιά θα μοιράζεται το γκρουπ σε δύο ή και σε τρία γκρουπάκια. Επαναλαμβάνουμε, στόχος μας είναι να μπορούμε να κάνουμε σωστά αυτό που μας “γεμίζει”, και αυτό θα το κάνουμε με λίγους ή και πολλούς.
ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, με το ανάλογο ρίσκο, θα ανακοινωθεί το επόμενο Σάββατο.

print

Written by