ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΓΟΝΕΙΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ

ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 3/10/2016

Κάθε νέα αρχή χρειάζεται το χρόνο της. Το νερό για να αρχίσει να κυλάει ομαλά προς τα εκεί που θέλουμε, πρέπει να «μπει στο αυλάκι».

Στον «ΑΣ ΡΗΓΑΣ» η περίοδος γνωριμίας με το σύλλογο, λήγει με το τέλος του Σεπτεμβρίου.
Από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 στα γκρουπ των προπονήσεων θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνον τα παιδιά που θα έχουν κάνει την εγγραφή τους στο σύλλογο. Τα παιδιά τα οποία αφού δοκίμασαν 2-3 προπονήσεις,  αποφάσισαν να συνεχίσουν στο σύλλογο. Όλα αυτά συνοψίζονται στο ότι μέχρι το τέλος του μήνα πρέπει να κάνουν την «εγγραφή τους» στο σύλλογο.

Δώσαμε την ευκαιρία (2-3 προπονήσεις ) στα παιδιά να «δουν» το κλίμα και την παρέα τους στο σύλλογο και στους γονείς να δουν αν τα παιδιά τους γυρνάνε στο σπίτι «χαρούμενα»!

Γονείς, αν το παιδί σας δεν είναι χαρούμενο όταν γυρνάει σπίτι από την προπόνηση … δοκιμάστε και κάτι άλλο. Μην αφήσετε το παιδί σας «κάπου» μόνο και μόνο επειδή εσείς είστε ικανοποιημένοι,  χωρίς να υπολογίσετε την αντίδραση του παιδιού. Εσείς αξιολογήστε, τις συνθήκες προπόνησης, τη συνέπεια και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προπονητών, τη φιλοσοφία και τη σοβαρότητα του συλλόγου αλλά κυρίαρχο στην επιλογή σας να είναι:  «το παιδί να περνάει καλά, να γυρνάει στο σπίτι χαρούμενο», αυτό να είναι το ζητούμενο, τουλάχιστον στα γκρουπ των Ακαδημιών. Όλα τα άλλα ας τα αφήσουμε προς το παρόν … δεύτερα!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ (ΕΦΑΠΑΞ) ΚΑΙ Η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Το επόμενο βήμα, όσων θέλουν να συνεχίσουν με το σύλλογο είναι να τακτοποιήσουν  την εγγραφή τους και τη συνδρομή τους. Υπενθυμίζουμε ότι η συνδρομή πληρώνεται (τις πρώτες  5 ημέρες κάθε μήνα και όχι στο τέλος του μήνα). Περισσότερες πληροφορίες για τις συνδρομές, την εγγραφή, τις διευκολύνσεις, τις απαλλαγές από τη συνδρομή, τις εκπτώσεις κ.ά. θα βρείτε στον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, ο οποίος είναι και ο μπούσουλας του συλλόγου. Πληροφοριακά, το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του που έγινε στις 15/9/16, αποφάσισε η εγγραφή να είναι 25 ευρώ (πληρώνεται εφάπαξ), καθώς και η ετήσια συνδρομή 250 ευρώ (25/μήνα).

Από την πλευρά του συλλόγου θα πρέπει να ξέρουμε πόσα παιδιά είναι αποφασισμένα να συνεχίσουν σε κάθε γκρουπ για να ρυθμίσουμε και τον αριθμό των προπονητών που χρειαζόμαστε.

Από τον Οκτώβριο αρχίζουν και οι εκδηλώσεις του συλλόγου, με πρώτη εκδήλωση τον «Αγιασμό» και τη συγκέντρωση των γονέων (για ανταλλαγή απόψεων και ενημέρωση). Να ετοιμάζεστε, σας θέλουμε κοντά μας, θέλουμε τη γνώμη σας και την πρότασή σας…

print

Written by