ΑΘΛΗΤΕΣ & ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ «ΕΞΩΘΟΥΝΤΑΙ» ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ;

Ζητήσαμε επανειλημμένα προφορικά και εγγράφως να καθαρίζεται και η αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ, στην οποία μπαίνουν «ανεξέλεγκτα» ακόμη και χωρίς να συνοδεύονται από προπονητές,  εκατοντάδες παιδιά κάθε ημέρα.
Υπάρχουν κάδοι και καλαθάκια, γεμάτα με σκουπίδια, με μπανάνες των παιδιών που μαύρισαν αφού είναι από την προηγούμενη εβδομάδα.

Η αίθουσα έχει να καθαριστεί μήνες! (η τελευταία σκούπα μπήκε πριν από το καλοκαίρι…)

Πήραμε άδεια για να κάνουμε ΑΓΙΑΣΜΟ στην αίθουσα Κ.  ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ και αφού έχει να καθαριστεί -μήνες- ζητήσαμε να  καθαριστεί (να μπει Ηλεκτρική σκούπα) όπως καθαρίζονταν περίπου κάθε μήνα!
Για να μπει σκούπα ο υπογράφων μαζί με μερικά παιδιά κάθε φορά που είναι να μπει σκούπα μαζεύουμε όλα (τα στρώματα, όλα τα όργανα, πάγκους, καρέκλες, τραπέζια, κ.α.) σε μια γωνιά για να βοηθήσουμε το συνεργείο καθαρισμού – να μην κουράζεται αλλά και για να γίνει καλύτερη δουλειά!
 Έλα μου όμως που η σκούπα χάλασε και χρειάζεται κάποιο ανταλλακτικό! Αλήθεια από πότε; Γιατί δε φρόντισε κανείς για το ανταλλακτικό στην ώρα του;

Η Απάντηση που πήραμε είναι: «ίσως την άλλη εβδομάδα διορθωθεί η σκούπα»!

ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ :

Ή καθαρίζεις εσύ, που ενοχλείσαι από τα σκουπίδια και τα χνούδια, ή βάλε τα παιδιά που έρχονται να γνωρίσουν τον αθλητισμό να «κυλιστούν» μέσα στη βρώμα!

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ;

Εμείς … αισθανόμενοι την ευθύνη της υγείας των παιδιών που οι γονείς μας εμπιστεύτηκαν, θα καθαρίσουμε και πάλι μόνοι μας!

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΜΟΙΝΟΙ ΜΑΣ

Τετάρτη 11:00 πρωί θα είμαστε εκεί, μέχρι και σκούπα από το σπίτι θα φέρουμε.
Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί και θέλει, να έρθει και αυτός με τη σκούπα του … ευπρόσδεκτος.

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ (και μόνος και μετά πολλών…) 11:00 αύριο Τετάρτη καθαρίζει την αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ.
Αλήθεια τα συνεργείο που η σύμβασή του άρχισε το Σεπτέμβριο τι θα κάνει; Μη μου πείτε ότι στη σύμβασή σας δεν συμπεριλάβατε και την καθαριότητα των αιθουσών!!!!

Όμως, την αίθουσα δεν τη χρησιμοποιούμε μόνον εμείς…

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ Η ΤΗΝ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ
(το ποιος θα το οργανώσει δε μας αφορά).

Προτείνουμε αφού όλοι θέλουμε τα παιδιά μας, αλά και εμείς οι ίδιοι, να λειτουργούμε σε «καθαρή αίθουσα», να καταγραφούν όσοι δικαιούνται και θέλουν να χρησιμοποιούν την αίθουσα και να καθαρίζουμε -μόνοι μας- εκ περιτροπής και με πρόγραμμα.
 Έτσι και σε καθαρό περιβάλλον θα είμαστε αλλά και τα παιδιά θα σέβονται το χώρο αφού θα ξέρουν ότι θα πρέπει οι ίδιοι να καθαρίσουν.

Από την άλλη θα δείξουμε διάθεση να προσαρμοστούμε, δυστυχώς, στην Ελληνική πραγματικότητα που σε δημόσιους χώρους ούτε αυτή η καθαριότητα δε θεωρείται πλέον δεδομένη.
Ας μην επεκταθούμε στα παραδείγματα των γιατρών από τα διάφορα νοσοκομεία της χώρας…

Αν κάποιος έχει κάποια καλύτερη πρόταση, ευχαρίστως να την ακούσουμε.

Με τιμή

Κατσίκας Φώτιος

 

ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ Διευθύντρια του Καυτανζογλείου

Μετά από λίγη ώρα, το τηλέφωνο κτυπά και η συμπαθέστατη Διευθύντρια του Καυτανζογλείου κ. Χριστίνα, μας ανακοινώνει ότι το συνεργείο καθαρισμού «βρήκε λύση» και αύριο από νωρίς θα καθαρίσουν τη αίθουσα.
Η δική μας εργασία περιορίζεται στο να μαζέψουμε σήμερα μετά το τέλος της προπόνησης όλα τα όργανα σε μιαν άκρη, για να γίνει το καθάρισμα το πρωί.

Ευχαριστούμε όλους όσους διάβασαν την παράκλησή μας για βοήθεια και σκέφτηκαν να ανταποκριθούν, αλλά δε θα χρειαστεί να πάμε και εμείς για καθάρισμα.
Ίσως την άλλη φορά!!!


ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ (για καθάρισμα) της Τετάρτης  5.10.16  στις 11:00.

print

Written by