ΜΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ – ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλει την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την ανανέωση του προπονητικού δυναμικού του συλλόγου. Με απόφαση του Δ.Σ. από την 1η Νοεμβρίου εντάχθηκαν στο προπονητικό δυναμικό ακόμη τρεις (3) προπονητές (ΤΟΣΙΔΗΣ Λ., ΛΑΣΚΑΡΗΣ Π., ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ Ν.), με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να λειτουργούν 12 (ηλικιακά αλλά και αγωνιστικά) γκρουπ.  

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Το Δ.Σ. έκανε όλες τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις ώστε ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ να συνεχίσει να προσφέρει τον  «αθλητισμό» που πιστεύει και του οποίου η φιλοσοφία αποτυπώνεται στον Εσωτερικό Κανονισμό, με όλες τις «μηχανές» πλέον  σε πλήρη λειτουργία.

Όλοι οι προπονητές με όρεξη και διάθεση να προσφέρουν στα παιδιά, οδηγούν τον «ΑΡΑΜΠΑ» που ακούει στο όνομα ΑΣ ΡΗΓΑΣ σταθερά και από γνωστά και προεπιλεγμένα μονοπάτια. Όπου χρειαστεί οι προπονητές μας «κατεβαίνουν από τον ΑΡΑΜΠΑ» και σπρώχνουν ή τραβούν για να είναι ομαλή η πορεία του συλλόγου.

 Όλοι πλέον βοηθούν, όλοι νοιάζονται, όλοι χαίρονται να προσφέρουν και όλοι μαζί προσπαθούν για τα παιδιά, πρώτα να χαίρονται  -να περνούν καλά-  και μετά ασχολούνται με τον αθλητισμό και τον «πρωταθλητισμό» (για όσους έχουν τα ανάλογα προσόντα).
Με αυτή τη φιλοσοφία βαδίζουμε.

Όσοι θέλουν τα παιδιά τους να είναι κολλημένα στο μετάλλιο και τον πρωταθλητισμό από την πρώτη ημέρα στο Στάδιο και δε νοιάζονται για την παιδική τους ηλικία, την εκδρομή, την οικογενειακή ατμόσφαιρα  ή την απόκτηση φίλων μέσα από τον αθλητισμό, δεν έχουν παρά να βρουν άλλους συλλόγους που να ακολουθούν το «δρόμο του πρωταθλητισμού» από την πρώτη ημέρα που θα πατήσουν στο Στάδιο.

Όσοι γονείς έρχονται στο στάδιο και το μυαλό τους είναι «ο κανακάρης μας να γίνει πρωταθλητής» (όσα προσόντα και να δείχνει ότι έχει) «εμείς δεν τους κάνουμε» ή “εμάς δε μας κάνουν” αυτοί οι γονείς!
Εμείς δε συμμετέχουμε σε αυτού του είδους τις κατευθυντήριες γραμμές  (τις λανθασμένες για εμάς).
Στο επόμενο άρθρο γνωρίστε τους νέους προπονητές.

print

Written by