ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ – ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ & ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Με την Τετάρτη το βράδυ (μετά την προπόνηση) να είναι η καταληκτική ημερομηνία για να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδρομή και τους αγώνες στο Βελβεντό ξεκίνησαν οι δηλώσεις.

Οι δηλωθέντες βρίσκονται σε 4 ξεχωριστές λίστες ανάλογα με:
1) Την μετακίνηση (Λεωφορείο ή Ι.Χ.) και 2) τη  Διατροφή (σε ΤΑΒΕΡΝΑ όλοι μαζί) ή χωρίς διατροφή. 3) Με διαμονή στο Ξενοδοχείο από την προηγούμενη.

Τη Δευτέρα 14.11.16 πρώτη ημέρα των δηλώσεων:  ΔΗΛΩΣΑΝ οι παρακάτω.

Μέχρι την Τετάρτη 16.11.16 στην προπόνηση, μπορείτε να δηλώσετε καταβάλλοντας και τη συμβολική προκαταβολή για να ξέρουμε περίπου τον αριθμό των συμμετεχόντων και να εξασφαλίσουμε Λεωφορείο ή Λεωφορεία καθώς και να συνεννοηθούμε με την ταβέρνα ή ταβέρνες για το φαγητό την Κυριακή το μεσημέρι.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 20.11.16

1)      ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ. Η απόσταση από το Καυτανζόγλειο μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ είναι 156 χιλιόμετρα (2 ώρες 11 λεπτά).

a.       ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: Θα ξεκινήσει από το Καυτανζόγλειο στις 08:01! (ας είμαστε 15 λεπτά νωρίτερα για να πιάσουμε και καλή θέση στο Λεωφορείο). ΠΡΟΣΟΧΗ δεν έχουμε περιθώρια να περιμένουμε όσους αργήσουν, για να είμαστε στην ώρα μας για τους αγώνες.
Την Παρασκευή το βράδυ θα ανακοινωθούν τα τηλ. των υπευθύνων για να ενημερώσουμε την ΑΠΟΣΤΟΛΗ εάν προκύψει κάτι το αναπάντεχο. (Ευχόμαστε να μη χρειαστεί, και να είμαστε όλοι συνεπείς στην ώρα μας).

b.      Η σύνθεση των Λεωφορείων, εφόσον υπάρξουν δύο ή περισσότερα, θα γίνει ανά προπονητή (για να είναι μαζί οι αθλητές της ίδιας ηλικίας και οι γονείς και κηδεμόνες τους). Εφόσον υπάρξουν περισσότερα του ενός Λεωφορεία, θα γίνει ο χωρισμός των επιβατών από την προηγούμενη και οι συνθέσεις των Λεωφορείων θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας. Π.χ. 1ο Λεωφορείο (οι όμορφοι), και 2ο Λεωφορείο (οι … ψηλοί)! Εφόσον θέλετε να ταξιδέψετε με την παρέα σας δηλώστε το στους προπονητές π.χ. (Οικογένειες, Ντούγκου και Λαμπρόπουλος, μαζί) και … βλέπουμε.

c.       Όσοι ταξιδεύουν με Ι.Χ. και έχουν μαζί τους αθλητές, να φροντίσουν να βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο του Βελβεντού στις 10:30.

d.      Όσοι ταξιδεύουν με Ι.Χ. από το Σάββατο (με διανυκτέρευση) συνάντηση στο «καφέ» του Ξενοδοχείου ΑΓΝΑΝΤΙ στις 19:00. Δηλώστε από τώρα αν θέλετε το Σάββατο βράδυ να πάμε στην ταβερνούλα της πλατείας θα έχει και μουσική). Υποσχέθηκα, την Πέμπτη να πω αριθμό ατόμων γιατί το μαγαζί είναι πολύ μικρό.

2)      ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.

a.       Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ και το πρόγραμμα.

b.      Οι αθλητές είναι καλά ντυμένοι γενικά και αγωνίζονται με τις φανέλες των συλλόγων τους ή και τις φόρμες αν έχει πολύ κρύο. (Όσοι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν έχουν μπλουζάκι του συλλόγου να ζητήσουν από τους  προπονητές τους).

c.       Όσοι έχουν βγάλει αθλητικό Δελτίο, να το έχουν μαζί τους. 
Όσοι κατέθεσαν αιτήσεις αλλά ακόμη δεν έχει εκδοθεί το Δελτίο, θα έχει ο σύλλογος αντίγραφο της αίτησης που εστάλη στην Αθήνα, οπότε δε χρειάζεται οι γονείς να φέρουν Ιατρική Βεβαίωση για να μπορέσουν να αγωνιστούν.
Όσοι δεν έχουν ακόμη Δελτίο θα πρέπει να έχουν καταθέσει στους προπονητές τους Βεβαίωση Ιατρού ότι μπορούν να γυμνάζονται και να συμμετέχουν σε αγώνες.

d.      Γίνονται οι αγώνες, ακολουθούν οι απονομές και φωτογραφίες και ετοιμαζόμαστε για περπάτημα.

3)      ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ  ΣΤΟ  «ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ»:

a.       Μετά το τέλος των αγώνων, επιβιβαζόμαστε στα Ι.Χ. και στο Λεωφορείο και πηγαίνουμε να περπατήσουμε στο «σκεπασμένο».

b.      Επιστρέφουμε την ώρα που θα «πούμε» μπαίνουμε στα αυτοκίνητα και Λεωφορεία και πηγαίνουμε για φαγητό (όσοι δηλώσουν ΤΑΒΕΡΝΑ).

c.       Όσοι έχουν «άλλο πρόγραμμα για φαγητό» απεγκλωβίζονται και είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν την εκδρομή τους.

4)      ΤΑΒΕΡΝΑ ή ΤΑΒΕΡΝΕΣ

Ανάλογα με τον τελικό αριθμό όσων θα καθίσουν για φαγητό θα χωριστούμε σε ΤΑΒΕΡΝΕΣ.  Ο χωρισμός θα γίνει με τυχαία επιλογή φροντίζοντας όμως οι παρέες να είναι μαζί.

5)      ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ – ΓΛΥΚΑ.  Η ακριβής ώρα αναχώρησης του (των) Λεωφορείου (ων), θα οριστεί την ώρα του φαγητού, (1 ½  με 2 ώρες από την ώρα που θα καθίσουμε για φαγητό)

6)      ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.  {Ώρα αναχώρησης ορίζεται γύρω στις 18:00 ± 30 λεπτά!}

a.       Το Λεωφορείο θα κάνει μια στάση 30΄στο «Ζαχαροπλαστείο του ΖΑΝΔΕ» για να πάρουν τα αντιπροσωπευτικά γλυκά του Βελβεντού, όσοι θελήσουν.

b.      Τα Ι.Χ. αναχωρούν κατά βούληση.

7)      Ότι άλλο προκύψει, θα ρυθμιστεί  από τον υπεύθυνο της εκδρομής (ή τους υπευθύνους των Λεωφορείων), που θα ανακοινωθούν στη σελίδα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ το Σάββατο 19.11.16 το μεσημέρι (την προηγούμενη ημέρα της εκδρομής).

8)      Όσοι Δηλώσουν και για τον οποιοδήποτε λόγο  δεν έρθουν (εάν ενημερώσουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή το βράδυ 22:00) παίρνουν πίσω την προκαταβολή τους. Όσοι δεν ενημερώσουν καθόλου το Δ.Σ. αποφασίζει για την τύχη της προκαταβολής.
Χωρίς προκαταβολή η δήλωση δεν εξασφαλίζει θέση στο Λεωφορείο εάν υπάρξει πρόβλημα θέσεων.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

print

Written by