ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ

Μία από τις γλυκές σκοτούρες του έτους είναι και η έκδοση του ημερολογίου του συλλόγου. Στο Ημερολόγιο αντικατοπτρίζονται όλες οι δραστηριότητες του συλλόγου και ούτε λίγο ούτε πολύ είναι ο καθρέπτης της φιλοσοφίας με την οποία λειτουργεί ο σύλλογος. 
Είναι γεγονός ότι η πώληση του ημερολογίου, για να βγουν τα έξοδα, δεν έχει και τα καλύτερα αποτελέσματα. Όταν έρχεται η ημέρα της πώλησης των ημερολογίων, αρκετοί παίρνουν μόνο ένα ημερολόγιο! Οπότε…  σχεδόν τα μισά μας μένουν.
Αναγκαζόμαστε τους τελευταίους μήνες να δίνουμε τα ημερολόγια δωρεάν για να μας γνωρίσουν οι νέοι γονείς και όσοι θέλουν να μάθουν για το σύλλογο.
Προσπαθούμε με τα ημερολόγια τουλάχιστον να μην «μπαίνουμε μέσα», γιαυτό και βάζουμε μερικές διαφημίσεις φίλων επαγγελματιών που θα ήθελαν να διαφημιστούν στα 600 ημερολόγια και να βρίσκεαι η επαγγελματική τους κάρτα ανά πάσα στιγμή στο γραφείο όσων έχουν το ημερολόγιο. Χρόνια τώρα, όσοι διαφημίζονται στο ημερολόγιο με  την επαγγελματική τους κάρτα ενισχύουν το σύλλογο με 100 ευρώ. 
Με λίγα λόγια για να διαφημιστείτε στο ημερολόγιο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και ταυτόχρονα  να βοηθήσετε οικονομικά το σύλλογο, θα πρέπει να μας δώσετε την επαγγελματική σας κάρτα και 100 ευρώ (είναι απόφαση του Δ.Σ. για όλα τα μέχρι τώρα χρόνια).
Περιμένουμε να μας δώσετε ή να μας στείλετε σκαναρισμένη την επαγγελματική σας κάρτα και τα 100 ευρώ μας τα δίνετε με την πρώτη ευκαιρία. 
Με την ευκαιρία, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όσους κάθε χρόνο «στηρίζουν» με την επαγγελματική τους κάρτα την έκδοση του ημερολογίου.

print

Written by