ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Ε. & ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Σ. – ΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΧΙΛΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ

Μας τίμησαν μια φορά με το να ζητήσουν να γίνουν μέλη της αθλητικής μας οικογένειας και από τότε, μας τιμούν κάθε μέρα και μόνο που παραμένουν μέλη της οικογένειας του «ΡΗΓΑ».

Για το Βαγγέλη το Σταματάκη ό,τι και να πούμε θα είναι λίγο. Τρέχει, ιδρώνει, κουράζεται, προσπαθεί, επιμένει, αγαπά το τρέξιμο και το  χαίρεται αλλά πέρα από όλα αυτά, δεν ξεχνά να μοιράζει απλόχερα αυτή του την αγάπη και να τη μεταδίδει σε όλους και ιδιαίτερα στους μικρούς αθλητές.

Δε φτάνει που μας Τιμά τερματίζοντας σε κάθε του αγώνα με τη σημαία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ αμέσως μετά μεταφέρει τις εμπειρίες του και τις εντυπώσεως του στους μικρούς μας αθλητές. Νοιώθει τόση αγάπη γιαυτό που κάνει – το δικό του αθλητισμό- που θέλει να τη μεταφέρει και στους μπόμπιρες. Το σίγουρο είναι ότι βλέποντας τον να μαγεύει τους μικρούς μας, μεταφέρει όλη αυτή τη θετική του ενέργεια και σε όλους εμάς που έχουμε την τύχη να είμαστε κοντά του.
Βαγγέλη Σταματάκη, σε ευχαριστούμε. Η προσφορά σου προς όλους μας είναι ευθέως ανάλογη με τα χιλιόμετρα που τρέχεις (όπως θα έλεγε και η κολλητή σου, μαθηματικός μας).

Όσο για το Σάκη Παπανικολάου, τι παιδί και αυτό!
Ήρθε στο σύλλογο έτοιμος αθλητής, αγωνίστηκε μας έκανε υπερήφανους που τον είχαμε στην οικογένειά μας και κάποτε ήρθε η ώρα να γυρίσει σελίδα. Έφυγε πήγε στη Γερμανία, του προτείναμε να του δώσουμε για όπου θέλει μεταγραφή… όχι μόνο δε δέχτηκε αλλά όπου σταθεί και όπου βρεθεί μας κάνει υπερήφανους. Αυτό το ελάχιστο που του προσφέραμε το εκτιμά και το μεγεθύνει τόσο που να φαντάζει τεράστιο.

Είναι να το έχει ο άνθρωπος.  Το καλό είναι ότι δεν κάνει μόνον εμάς υπερήφανους αλλά και τους προπονητές του και το σύλλογό του στην Κατερίνη, από όπου ξεκίνησε. Μπορεί τώρα να άλλαξε άθλημα, κάνει Άρση Βαρών στη Γερμανία, δε χάνει όμως ευκαιρία να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τον οδήγησαν στον αθλητισμό και ένας από αυτούς είναι και ο καλός μας φίλος Χάρης Βαρυτιμίδης στον οποίο αφιέρωσε τη νίκη του στο νέο του άθλημα την άρση Βαρών.

Σάκη, το μόνο που θέλουμε να ξέρεις είναι ότι χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συνεχίζεις να διακρίνεσαι σε όποιο άθλημα επιλέγεις να ασχοληθείς  ακόμη … και στη ζωγραφική!!!
Να είσαι καλά Σάκη Παπανικολάου, καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες σε ότι αγαπάς.

print

Written by