ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΕΜΠΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 20:00

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ θα συνεχιστεί την ΠΕΜΠΤΗ και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 & 2 Δεκεμβρίου, σε μικτά γκρουπ (όσοι δεν ήταν στην Κύρια Φωτογράφιση). Όσοι αθλητές δεν μπόρεσαν να έρθουν την ΤΕΤΑΡΤΗ θα φωτογραφηθούν όλοι μαζί σε -μικτά γκρουπ- ανεξαρτήτως ηλικίας.

Προτρέπουμεόλους τους αθλητές,  να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ να έρθουν σε μία από τις δύο τελευταίες ευκαιρίες, έστω για 10 λεπτά μόνο για τη φωτογράφιση και να φύγουν.
Με στόχο στις φωτογραφίες του ημερολογίου να είναι όλοι οι αθλητές του συλλόγου, θα γίνουν δύο συμπληρωματικές φωτογραφίσεις:
1)      Πέμπτη 1.12.16 στις 20:00
2)      Παρασκευή 2.12.16 στις 20:00

Η φωτογράφιση θα γίνει στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ.
Το ωράριοθα τηρηθεί αυστηρά, για να δώσουμε την ευκαιρία στα  παιδιά που θα έρθουν μόνο για τη φωτογράφιση να είναι στην ώρα τους και στις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι τουλάχιστον 5 λεπτά νωρίτερα στην αίθουσα.
Οι αθλητές που δε φωτογραφήθηκαν την ΤΕΤΑΡΤΗ, σταματούν την προπόνηση για 10 λεπτά και έρχονται στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ 5′ πριν τις 20:00.
Οι αθλητές φωτογραφίζονται με το κόκκινο μπλουζάκι του συλλόγου. (Όσοι δεν έχουν μπλουζάκι να ζητήσουν από τους προπονητές).
Στη φωτογράφιση είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι αθλητές που ανήκουν  στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ (με Δελτίο ή χωρίς δελτίο – μικροί ή μεγάλοι) και θα ήθελαν να ομορφαίνουν το ημερολόγιο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ με την παρουσία τους.
Καλούνται και όσοι (παλαιοί ή νέοι αλλά μεγάλοι σε ηλικία) αθλητές του συλλόγου ή του κ. Κατσίκα, που θέλουν να φωτογραφηθούν να έρθουν να φωτογραφηθούν με τους «Βετεράνους» του συλλόγου: [Α. Αφεντουλίδης, Ε. Σταματάκης, Σ. Ηλιάδης, Ε. Ελευθεριάδης, Χ. Τέλιος, Κ. Παπαγεωργίου, Γ. Γεωργιτσέλης, Χρύσα Μακρή, Α. Ρίζος, Ευαγγέλου Μάριος, Σολομωνίδου Δήμητρα! Παπανικολάου Σάκης! Πατσουκάκης! Στυλιανού! Βασιλείου Σεραφείμ!  … και όλοι οι άλλοι, να έρθουν την Παρασκευή 2.12.16 στις 20:00

print

Written by