ΓΙΟΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα γιορτάσει τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με ποικίλες δραστηριότητες και εκδηλώσεις, συγκέντρωση τροφίμων, συγκέντρωση  ρούχων (για τους άπορους συνανθρώπους μας) αλλά και Χριστουγεννιάτικη γιορτή με δρώμενα και  ανταλλαγή δώρων για τους αθλητές μας.
Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗπρογραμματίστηκε να γίνει την  Τετάρτη 21.12.16  από τις 18:45 μέχρι τις 21:00 στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ.
Στις εκδηλώσεις της ημέρας περιλαμβάνονται:
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ  ΜΕΡΟΣ.  Το καλλιτεχνικό μέρος, που ετοιμάζεται  μεταξύ των προπονήσεων δηλαδή χωρίς πολλές πρόβες ή προεργασίες, το αφήνουμε για έκπληξη. Ανάλογα με το χρόνο της προετοιμασίας, που είναι ελάχιστος, τα παιδιά μας με τη βοήθεια των προπονητών και την καθοδήγηση της  κ. Σοφίας Γκοτζαμάνη μας εκπλήσσουν κάθε χρόνο πολλαπλασίως ευχάριστα! Για φέτος και πάλι … ίδωμεν.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΩΝ. Αθλητές και προπονητές θα φέρουν από ένα δωράκι κατά προτίμηση «unisex» (που να ταιριάζει για αγόρια αλλά και για κορίτσια), κάπου στα 3-4 €. Τα δωράκια θα τα συγκεντρώσουμε όλα μπροστά στον Αϊ Βασίλη και στο τέλος της γιορτής ο καθένας θα πάρει από ένα δώρο στην  τύχη. Μαμάδες, μπαμπάδες  και  κηδεμόνες, βοηθήστε κυρίως με τα μικρά παιδιά. Θυμηθείτε ΕΣΕΙΣ να δώσετε στο παιδί σας ένα δωράκι  το οποίο θα φέρει μαζί του την Τετάρτη 21.12.16.
ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ. Θα διατεθούν και τα μπλουζάκια του συλλόγου τα οποία παραλάβαμε πρόσφατα, σε όλα τα νούμερα. Τα μπλουζάκια δίνονται δωρεάν με την πρώτη εγγραφή των παιδιών. Το δεύτερο ή τρίτο χρεώνεται 5 € (κάπου στα 4 € και κάτι, κοστίζει)!
ΦΟΡΜΕΣ. Θα διατεθούν και  φόρμες (οι χοντρές ασπρόμαυρες με τις ωραίες ρίγες), σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τη φόρμα του συλλόγου. Όσοι ζήτησαν Νούμερο που δεν υπάρχει να επανέλθουν μετά τον Ιανουάριο, όταν θα παραλάβουμε την νέα παραγγελία. Δηλώστε στους προπονητές σας το Νο που ζητήσατε (και δεν υπάρχει) για να παραγγείλουμε ικανό αριθμό από κάθε νούμερο ώστε να φτάσουν για όλους.
Η τιμή της φόρμας είναι 25 € (όσο και το κόστος).
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ 2017: Θα διατεθούν και τα ημερολόγια του 2017, που για μια ακόμη χρονιά ετοιμάζονται με προσοχή και μεράκι και στα οποία υπάρχουν χαρούμενες φάτσες των παιδιών και του «ανθρώπινου δυναμικού» από κάθε δραστηριότητα του συλλόγου.

print

Written by