Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ καλεί τους αθλητές του να περάσουν από ιατρικό έλεγχο.
1)  Καλεί όσους έχουν Δελτίο και θα χρειαστεί ο υποχρεωτικός ετήσιος έλεγχος της υγείας των αθλητών για να μπορούν να αγωνίζονται.
2)  Τους αθλητές που συμπλήρωσαν τα 9 έτη και θέλουν να βγάλουν τώρα δελτίο, για να μπορούν αν αγωνίζονται σε επίσημους αγώνες.

Υπάρχουν οι εξής  επιλογές.

Α)  ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΕ «ΔΙΚΟ ΜΟΥ» ΓΙΑΤΡΟ

Όσοι επιθυμούν να εξεταστούν από δικό τους γιατρό θα πρέπει να ζητήσουν το μεγάλο άσπρο Δελτίο από το σύλλογο για να το θεωρήσει ο ιατρός που θα κάνει την εξέταση.

Β)  ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ

Τον Ιανουάριο,  πριν αρχίσουν οι αγώνες κλειστού στίβου, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ φέρνει γιατρό (από το ιατρικό Κέντρο της Θέρμης) στα γραφεία της (στη ΘΥΡΑ 10 του Καυτανζογλείου),  που εξετάζει όλους τους αθλητές του στίβου. Οι αθλητές για να εξεταστούν συνωστίζονται (μία ώρα και παραπάνω στην  ουρά) καταβάλλοντας  5 ευρώ.

Γ)  ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ  ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Όσοι θέλουν να περάσουν ιατρικό έλεγχο από την ιατρό του συλλόγου (παιδίατρο κ. Ζαφείρα Χατζησυμεών-Γκάγκου, Καρακάση 4  Μαρτίου, μητέρα αθλητή μας), που της ζητήσαμε να μας κάνει τη χάρη και να εξετάσει τους αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ … και ΔΕΧΤΗΚΕ!!!
Με πρωτοβουλία του συλλόγου, η εξέταση θα γίνει με τους ίδιους όρους που γίνεται και η εξέταση από τη γιατρό της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ (καταβάλλοντας το κάθε παιδί  5 ευρώ).

Ο ιατρικός έλεγχος (μόνο για τους αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ) θα γίνεται στο γραφείο του συλλόγου (στο δωματιάκι που βρίσκεται απέναντι από την αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ) και σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Τετάρτη              7              Δεκεμβρίου  ώρα 19:00 – 20:30

Τρίτη                 13              Δεκεμβρίου  ώρα 19:00 – 19:45 *

* (Εάν χρειαστεί η γιατρός θα έρθει ακόμη μία ημέρα, μετά από συνεννόηση).

Η γιατρός θα βρίσκεται στο δωματιάκι και οι προπονητές θα στέλνουν τα παιδιά ένα ένα.

Οι υπεύθυνοι προπονητές κ. Γκοτζαμάνη Σοφία (για τις Ακαδημίες) και Χατζόπουλος Κοσμάς (για το προαγωνιστικό και Αγωνιστικό τμήμα), θα ρυθμίσουν τις ημέρες και την ώρα που θα περάσουν από τη γιατρό για εξέταση το κάθε γκρουπ. Το ξεκίνημα θα γίνει την Τετάρτη από τα μικρότερα και θα βαδίσουμε για τα μεγαλύτερα.
Προσοχή!  Η εξέταση αυτή είναι για τα παιδιά άνω των 9 ετών, που θέλουν να βγάλουν Δελτίο και για όσους αθλητές ήδη έχουν Δελτίο και θέλουν να το θεωρήσουν για το 2017.

Για άλλες εξετάσεις οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες συνεννοούνται με την παιδίατρό «μας» κ. Ζαφείρα Χατζησυμεών-Γκάγκου, Καρακάση 4  Μαρτίου.

print

Written by