ΣΑΒΒΑΤΟ 17.12.16 ΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ» ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ

Το Σάββατο 17.12.16 και ώρα 11:00 στο Καυτανζόγλειο, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ διοργανώνει «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ» ημερίδα Στίβου ΠΠ/ΠΚ-Α, ΠΠ/ΠΚ-Β & ΜΙΝΙ για τους αθλητές του άλματος επί κοντώ (με όλους τους κανονισμούς του αγωνίσματος).
Ο λόγος που κρατάμε τους αθλητές του άλματος επί κοντώ στο Καυτανζόγλειο είναι διττός:
1) Για να ελαφρύνουμε το αγώνισμα στην ημερίδα  που θα γίνει στους Αμπελόκηπους, αφού η συμμετοχή όλων των κατηγοριών και το χαμηλό αρχικό ύψος (1.30), προϊδεάζει για αγώνα ταλαιπωρία, που θα κρατήσει ώρες, εάν συμμετάσχουν όλοι οι αθλητές των συλλόγων.

2) Λόγω του περιορισμού που βάζουν οι διοργανωτές «οι σύλλογοι να κατεβάσουν το πολύ 10 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες και σε όλα τα αγωνίσματα», θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα στην επιλογή των αθλητών που θα δηλώναμε.

Αφήνουμε λοιπόν «ελεύθερες και τις 10 θέσεις» για τους μικρούς μας αθλητές, που θα ήθελαν να αγωνιστούν σε άλλα αγωνίσματα. Παρακαλείται ο κ. Χατζιόπουλος Κοσμάς να συντονίσει τους συναδέλφους προπονητές με τα καινούρια δεδομένα και να στείλουν τα ονόματα των αθλητών που θα αγωνιστούν για να κάνουμε τις δηλώσεις, ως σύλλογος.

ΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ” νεων  ΑΘΛΗΤΩΝ (ΑΣ ΡΗΓΑΣ)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 17-12-16 (πρωί)  ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ

Ώρα  11:00 ΜΙΝΙ Α-Κ             :    Γεννημένοι-ες     2006-2007 (Αρχικό ύψος 1,30)

Ώρα  11:30 ΠΠΒ΄- ΠΚΒ΄        :    Γεννημένοι-ες      2004-2005 (Αρχικό ύψος 1,50)

Ώρα  12:00 ΠΠΑ΄- ΠΚΑ΄        :    Γεννημένοι-ες      2001-2002-2003 (Αρχικό ύψος 1,70)

Ώρα  12:00 νέοι αθλητές      :  Γεννημένοι-ες       2000 και νωρίτερα (αλλά νέοι αθλητές).
 

Οι αθλητές προσέρχονται στις 10:00 ή τουλάχιστον μία (1) ώρα νωρίτερα για τις μεγαλύτερες κατηγορίες και προετοιμάζονται καταλλήλως (ζέσταμα, ασκήσεις κ.λπ.).

Σε κάθε κατηγορία θα δοθούν δύο δοκιμαστικά με λάστιχο. Ο αγώνας θα γίνει κανονικά με πήχη και επίσημους κριτές και  γραμματεία.

Όσοι τελειώνουν το επί κοντώ τρέχουν και 60μ. (όρθια εκκίνηση, χρόνος από το πρώτο πάτημα).
 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ,  όσοι μπορούν να περάσουν τουλάχιστον το αρχικό ύψος της κατηγορίας των.

Στους ΠΠ/ΠΚ μπορούν να αγωνιστούν και μεγαλύτεροι σε ηλικία αλλά νέοι αθλητές στο αγώνισμα.

ΕΠΑΘΛΑ

Θα δοθούν Μετάλλια στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας, χωριστά σε αγόρια και κορίτσια, με την προϋπόθεση ότι  οι επιδόσεις των νικητών θα είναι καλύτερες από τα μέχρι τώρα ατομικά τους ρεκόρ (τα επίσημα για όσους γεννήθηκαν από το 2003 και νωρίτερα)   και τα ρεκόρ τους στις προπονήσεις για τους μικρότερους  ή νέους στο αγώνισμα αθλητές και αθλήτριες.

Οι όροι για την απονομή μεταλλίων θα τηρηθούν δίκαια και αυστηρά.

print

Written by