ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ & ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ «ΕΡΕΥΝΑ»

Την Παρασκευή 16.12.16 ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί ΚΑΣΤΑΝΟ-ΕΡΕΥΝΑ.

Πολλά ακούγονται, πολλές γνώμες, ιδέες, προτάσεις, τεχνικές, για το πώς να χαράσσονται τα κάστανα στο ψήσιμο. Μεγάλο θέμα προέκυψε στην τελευταία ΚΑΣΤΑΝΟΓΙΟΡΤΗ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ σχετικά με το ποιο είναι το καλύτερο κόψιμο του κάστανου (στην πλάτη, στην κοιλιά, σε σταυρό, βαθιά, ρηχά … και τόσες άλλες τεχνικές).

Ευτυχώς στο σύλλογο έχουμε παντός είδους ερευνητές. Από πανεπιστημιακούς μέχρι και ανθρώπους της αγοράς και άλλους που είναι σε όλα μέσα (και κυρίως δε φάγανε κάστανα την πρώτη φορά (π.χ. Μανιού, Γάκης, Θεοφανίδης, Σολομωνίδης κ.α.).

Για να δώσουμε μια και καλή μια υπεύθυνη απάντηση στο ερώτημα «Με ποιο κόψιμο τα ψημένα κάστανα καθαρίζουν καλύτερα» η επιτροπή ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ προτίθεται να «εκπονήσει» εργασία την επόμενη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στον ίδιο χώρο και τις ίδιες συνθήκες τις προχθεσινές.

Τις ψησταριές τις έχουμε, κάρβουνα έχουμε, μαχαίρια θα βρούμε, ΚΡΑΣΙ ΕΧΟΥΜΕ!!! (κάποιοι νομίζουν ότι η έρευνα θα γίνει λόγω  … κρασιού!  Διαδόσεις μην τους ακούτε).

Οι γονείς & κηδεμόνες θα φέρουν τα παιδιά για προπόνηση από τις 19:00 μέχρι τις 21:00. Ε! ας περάσουν αυτές οι δύο ώρες προσφέροντας στις επόμενες γενεές … γνώση!
Αμέσως μετά την έρευνα θα γίνει στατιστική ανάλυση των αποτελεσμάτων (από τον κ. Πολίτη Μαυρίκιο και τον κ. Κούτρα Ιωάννη , μας έλειψαν προχθές) και τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν στο επιστημονικό περιοδικό «ΓΟΝΕΙΣ & ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ».

Επιτέλους να δοθεί και μια υπεύθυνη απάντηση στο τόσο σοβαρό αυτό θέμα που ταλαιπωρεί για χρόνια τώρα τις Ελληνικές οικογένειες.

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ

Κάποιος, εκεί πίσω ψιθυρίζει, ότι κάνουμε την έρευνα γιατί έμεινε μπόλικο υπέροχο κρασί…  πάντα υπάρχουν και οι δύσπιστοι αυτοί που τη διάθεση για προσφορά στις επόμενες γενεές δύσκολα την εκτιμούν.

Όπως και να έχει την Παρασκευή 16.12.16 ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η ΚΑΣΤΑΝΟ-ΕΡΕΥΝΑ (σε επίπεδο -ενηλίκων μόνο-) αφού θα χρειαστεί να δοκιμάσουν ποια τεχνική κοψίματος ταιριάζει καλύτερα με το κρασί.

Παιδιά οι γονείς σας πάλι για εσάς θα δουλέψουν!
Ούτε μια στιγμή δεν τους αφήνετε να χαλαρώσουν … αχώνευτα!

print

Written by