ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ Ο ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΣΤΟ Κ-3

Αφού κάναμε ό,τι έπρεπε: πριν από μήνες! ενημερώσαμε -εγγράφως- τόσο το Καυτανζόγλειο όσο και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, ότι ο ιμάντας του στυλοβάτη του άλματος επί κοντώ έσπασε και δεν μπορούν αν γίνουν αγώνες, περιμέναμε. Ενδιάμεσα και πάλι εγγράφως κάναμε διάφορες προτάσεις για να λυθεί το πρόβλημα…
Καμία κίνηση κανένα ενδιαφέρον από πουθενά. Τα πάντα σταμάτησαν στην απάντηση του προμηθευτή του μηχανήματος ότι το ανταλλακτικό πρέπει να έρθει από Αμερική! Οι μήνες πέρασαν χωρίς καμία άλλη κίνηση από τους δύο φορείς (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και Στάδιο) για να βρεθεί λύση (ακόμη και να αντικατασταθεί ο στυλοβάτης με άλλον).
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και ο υπογράφων -με πέντε εργαλεία- έλυσε το στυλοβάτη, έβγαλε τον ιμάντα και έχοντας «στο χέρι το πρόβλημα» ζήτησε τη βοήθεια και πάλι από τους υπευθύνους. Μας υπέδειξαν να το ψάξουμε με την εταιρεία : ΑΘΛΟΣ Χ. ΜΥΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Ο ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΕΣ
Αισθανόμαστε υποχρέωση να ευχαριστήσουμε την εταιρεία : ΑΘΛΟΣ Χ. ΜΥΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Διεύθυνση : Οδός Θεσσαλονίκης – Φιλύρου (6 χλμ.), 57010 Ασβεστοχώρι, Θεσσαλονίκης Τηλέφωνο : 2310676000-9 Fax : 2310673486, διότι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση να επιδιορθώσουν τον σπασμένο οδοντωτό ιμάντα στο στυλοβάτη του άλματος επί κοντώ.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ της εταιρίας  κ. Χαράλαμπο  Μυρίδη, καθώς και τον τεχνίτη της εταιρίας κ. Λάκη -τον «αρχηγό της πατέντας»- για τις ώρες που ξοδέψαμε στην προσπάθεια να διορθώσουμε τα σπασμένα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΘΛΟΣ»
Οι γραμμές αυτές γράφονται κυρίως για την απάντηση που πήραμε από τον κ. Μπάμπη Μυρίδη όταν έφτασε η ώρα να αναφερθούμε στην  αμοιβή για την επιδιόρθωση του στυλοβάτη.
«Δε θέλουμε χρήματα, χαιρόμαστε που καταφέραμε να λειτουργήσει ο στυλοβάτης και να κάνετε τη δουλειά σας. Ο κόπος μας είναι προσφορά στα παιδιά που γυμνάζονται».
κ. Μπάμπη Μυρίδη, εκ μέρους όλων των εμπλεκομένων  (Σταδίου, ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, συλλόγων, των προπονητών και των αθλητών του άλματος επί κοντώ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

print

Written by