ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ – ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Είμαστε οπαδοί της λόγιας φράσης «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι …» (πρέπει να αποδίδουμε στον καθένα ό,τι του αρμόζει). Πριν από μερικές εβδομάδες στηλιτεύσαμε την ανυπαρξία έστω και της στοιχειώδους καθαριότητας στο Κ-3 του Καυτανζογλείου. Με αυτό τον τρόπο θέλαμε να βοηθήσουμε προς το επιθυμητό αποτέλεσμα να υπάρχει σε τακτά χρονικά διαστήματα καθαριότητα.
Εχθές διαβάσαμε σε ανακοίνωση, αλλά και είδαμε με τα μάτια μας συνεργείο καθαρισμού να προσπαθεί να καθαρίσει το Κ-3 από τις σκόνες που συσσωρεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Πατώματα, τζάμια και τοίχοι  είναι στο πρόγραμμα.
Εάν σιωπήσουμε τώρα θα είμαστε άδικοι. οποιοσδήποτε υπεύθυνος του Σταδίου, Θα έχει το δίκαιο με το μέρος του αν βγει και μας πει: «Όταν δεν καθαρίζαμε μας «έκραζες»  τώρα που καθαρίζουμε … δε βλέπουμε τίποτε;»
Συγχαίρουμε λοιπόν, τόσο την Επιτροπή Διοίκησης του Καυτανζογλείου όσο και τη Διευθύντρια του Σταδίου γιατί πήραν ζεστά την υπόθεση «καθαριότητα» που αν και αυτονόητη τελευταία η απουσία της ήταν τόσο αισθητή όσο ποτέ!
Η δική μας συμβολή στην υπόθεση ήταν να μαζέψουμε όλα τα όργανα (στρώματα, μονόζυγο, κ.ά.) ώστε το συνεργείο να μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά του.
Πιστεύουμε ότι από τη Δευτέρα, όσοι χρησιμοποιούμε το Κ-3 και τις διάφορες αίθουσες,  να φροντίσουμε να τα διατηρήσουμε καθαρά μέχρι την επόμενη ημερομηνία καθαριότητας. Το μόνο που εύχομαι είναι να υπάρξει συμφωνία για καθαριότητα σε τακτά χρονικά διαστήματα. Στο Κ-3 κυρίως τώρα το χειμώνα περνούν καθημερινά εκατοντάδες παιδιά και καλό θα είναι τουλάχιστον να υπάρχει καθαριότητα.

print

Written by