ΦΑΓΩΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το έχουμε δείξει χρόνια τώρα ότι ο σκοπός του συλλόγου δεν είναι μόνο να βγάζουμε πρωταθλητές, πρωτίστως στοχεύουμε να διαπλάσουμε «αθλητές με χαρακτήρα», που στη συνέχεια θα γίνουν και πρωταθλητές εφόσον «το έχουν» και το θέλουν.
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ συμμετέχει και σε «άλλα πρωταθλήματα», σε αυτά που ίσως για κάποιους είναι ψιλά γράμματα! γιατί δεν οδηγούν στο μετάλλιο και στο βάθρο!

ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ
Στο πρωτάθλημα «συγκέντρωσης τροφίμων» τα πήγαμε υπέροχα…
Ακόμη καλύτερα τα πάμε στο «πρωτάθλημα συγκέντρωσης Ρούχων»…

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΡΟΥΧΩΝ
Από την εσωτερική αλληλογραφία του συλλόγου (ελαφρά τροποποιημένη).:
«ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Ελπίζω να περάσατε καλά αυτές τις μέρες. Πριν λίγη ώρα κανονίστηκε το ραντεβού με κάποιους από τους γονείς της «επιτροπής» για την παράδοση των συγκεντρωθέντων ρούχων.
Το ραντεβού ορίστηκε για σήμερα Τρίτη 27.12.16 στις 11:00 πμ στο στάδιο.  Η παράδοση των ρούχων θα γίνει*** από τους κ.κ. Παπαδόπουλο Απόστολο, κ. Ντούγκου Σαμουήλ  και Γκοτζαμάνη Σοφία.»

*** παραδόθηκαν κιόλας!!!

Τα ρούχα θα παραδοθούν (ήδη παραδόθηκαν)!!! στον ιεραποστολικό σύνδεσμο «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός». http://ierapostolos.gr/
Ευχαριστούμε αφενός μεν όλους όσους συνέβαλαν στη συγκέντρωση των ρούχων αλλά και στους εθελοντές, γονείς, κηδεμόνες, αθλητές, προπονητές, που με προσωπικό ενδιαφέρον κάνουν πράξη τα όσα «οι πολλοί» οραματίζονται και ετοιμάζουν.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017

print

Written by